Összeköltözés után milyen okból tud szétmenni egy pár?
Mondjuk, hogy a férfi alávetett cselédként bánik a nővel.
Mondjuk, a nőről kiderül, hogy hajat vasalni tud, de hajat mosni nem, ritkán fürdik, esténként büdös, csak reggelente befújkálja magát dezodorral, és ez eddig az együttélés nélkül nem derült ki, hogy milyen igénytelen valójában.
Mondjuk, kiderül, hogy teljesen más véleményük, terveik vannak a házasságról és a gyermekvállalásról.
Stb, stb, bármi.
Nem szexel. Mindennap lát nem izgalmas úgy már. Sokáig ül a klotyón, behordja a sarat, nem mossa el a mosdókagylót fogmosás után, nem viszi ki a koszos edényt, nem csinál közös programot, a hétköznapokban apró szarokon bekattan. Egyesével nem nagy ügy, de összességében rohadt fárasztó.
Hétvégente lehettünk együtt és 1 év alatt ezek mind kiderültek és sajna ha a másik nem partner a változtatásban akkor Astala vista, baby.
Mert ugye lakva ismeri meg az ember a másikat.
És nem biztos, hogy tetszik neki, amit tapasztal.
vagy egyik alárendeli magát a másiknak.
mi pont ezért döntöttünk úgy, hogy ne költözzek hozzá, majd veszünk közösen egy lakást, hogy ne legyen olyan érzésem hogy ki vagyok szolgáltatva neki, mert az elront mindent.
Nálunk is ez volt a szakítás oka az összeköltözés. Mi 2 évig jártunk a barátommal, amikor mindkettőnknek munkája lett meg összehoztunk egy kis kezdő tőkét akkor a párom nagyszüleinek a házába mentünk lakni elég sok időbe telt mire rendbehoztuk addig nem is laktunk ott szinte, amikor végleg beköltöztünk és élveztük az együtt létet az úgy jó volt 2-3 hónapig, utána előjöttek a mindennapos veszekedések, akkor ugye mi nem sokat találkoztunk amikor még nem éltünk együtt akkor is heti 2-3 alkalommal voltunk együtt. A barátomról megtudtam így utólag hogy a munkahelyén sajnos elég stresszes helyzetben van mindig, nem csoda mert mindenért őt piszkálják minden apró dologért mert ugye amolyan műszakvezetői posztban van. Amikor legtöbbször hazajött akkor elég ideges volt, mindenbe belekötött kiabált, legtöbbször amikor leült netezni hogy kicsit pihenjen nem töltött be neki egy oldal akkor totál kicsapta nála a biztosítékot, engem nem bántott meg úgy velem nem is ordibált csak úgy egymagába volt el.
Fél évig laktunk együtt, én is ideges voltam már miatta, meg közbe akadt egy kis anyagi probléma is mert sajnos egy váratlan kiadás miatt minden tartalékunk elment plusz a villanyszámlát sem tudtuk befizetni, és pont azon a napon jött a felszólítás amikor a páromat felhergelték a munkahelyén és sajnos ő hozta be a postát és akkor robbant a bomba, akkor ordibált már velem is, minden szarnak elhordott engem, amikor megkértem hogy vigye ki a szemetet még akkor nem volt probléma akkor is a fejemhez vágta hogy ennyit nem vagyok képes megtenni, az is baja volt hogy egyszer ugye elfelejtettem reggel boltba menni mert elaludtam, és sietnem kellett munkába ő hamarabb ért haza mindig félórával és akkor is neki állt velem üvöltözni hogy erre sem vagyok képes, persze mindig bocsánatot kért. Ezek után volt az hogy az autónkat tönkretettem, mert ugye az az övé de amikor dolgozik akkor nem azzal megy mert van céges autója csak hétvégén használjuk a sajátot, ha elmegyünk valamerre. Na akkor volt nálunk az hogy végleg robbant az egész, tönkrement a generátor mindig lemerült az akksi és akkor mondta hogy elege van mindenből egy hatalmasat belerúgott a kocsi ajtajába acélbetétessel majd felborította az asztalt rajta a 4 tányérral meg 3 pohárral, majd átöltözött és elment kocsmázni utána valamikor hajnali 2 körül totál részegen betoppant annyit mondott hogy szia aztán ledőlt aludni a nappaliba. Másnap reggel amikor másnapos volt akkor a fejemhez vágta a dolgokat hogy miattam ivott meg hogy csalódott bennem, nem szeret már, egy semmirekellő vagyok aki semmire nem képes amire megkért, kihangsúlyozom hogy csak 2-3 alkalom volt amikor nem tettem meg azt amire megkért, és akkor mondtam azt hogy oké összepakolok és hazamegyek anyámékhoz, erre ő elkezdett ordibálni hogy persze milyen könnyű elmenekülni a problémák elől, de arra nem vagyok képes hogy megoldjam őket mert mindig csak ő az aki mindent elintéz meg kinyalja a valagam és kényeztet engem és a szokásos szöveg. Másnap már el is húztam a csíkot azóta csak egyszer mentem vissza a nagyobb dolgaimért amiket akkor nem birtam elvinni akkor már nyugodt volt kedves volt velem, megbánta a dolgokat de már nem bírtam vele tovább, megbeszéltük hogy itt lezárjuk a kapcsolatunkat végleg.
Sajnos én idegileg nem bírtam a stresszes mindennapos életünket jó volt a párommal nagyon jó de amióta összeköltöztünk akkor észrevettem hogy milyen ő a mindennapokban és rájöttem hogy rosszul járnék egy ilyen ember mellett mert így mellette nem lehet családot aapítani, és inkább léptem mielőtt még túl késő lett volna.
Ki hangsúlyozom hogy sosem bántott fizikailag csak egyszerűen idegileg vágott engem tönkre.
Ez volt másfél éve kb azóta annyit tudok róla hogy más nővel van már és új munkahelye van ahol végre nem őt csesztetik mindenért, boldogan él én meg az új párommal vagy is még csak a leendő párommal fogom leélni (remélem) az életem. Bocsi hogy hosszú lett de a kérdésedre itt volt egy részletes válasz
24/N
Azért, mert 2-3 évig járogattak, mint a tinik...és amikor csak úgy találkozgat két ember, az más, mint amikor együtt élnek. És úgy tűnik az ilyen párok lakva már nem jönnek be egymásnak. Több apró vagy egy nagyobb összeférhetetlenség is lehet...
Remélem levontad a tanulságokat! (elég járogatni fél-1 évig is...aztán összeköltözés és család. A fent írt 2-3 évnél már ez jön, nem akkor kell megismerkedni, mert amig össze nem költöznek, bizony nem lehet túl mély ismeretség...)
24N
Exemmel összeköltözés után 3 hónapig birtam.Amig jártunk és heti 1-2 nap nálam aludt,nem tűnt fel hogy áll a dolgokhoz.Összeköltöztünk,már akkor hatalmasat veszekedtünk,mert "miért van neked ennyi cuccod,válogass,felét dobd ki" (nem dobtam,hülye lettem volna).
Aztán kifejtette hogy a nő dolga a házimunka,tegyem elé a kaját,reggel vigyek neki frissen főtt kávét (én nem kávézom),stb.
3 hónapig próbáltam megnevelni,a cérna ott szakadt el amikor megbetegedtem és nem volt képes lemenni gyógyszertárba,mert ő gépezik...
szerencsére annyira nem voltam beteg hogy ne legyen erőm a cuccait összepakolni és kidobni,aznap már az anyjánál aludt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!