Miért csinálja ezt? Nem nagy kérés.
Mennyi idős vagy?
Van már jogsid?
Szia!
Ismerős a helyzet! Velem is ezt csinálja, nem tudok rá más magyarázatot adni,csaak azt ,hogy bunkók!!! Bele kell törődnünk :=
Hát ez nekem elég fura. Nálunk például úgy van, hogy nem sokat használjuk a kocsit, de ha ilyen lenne, hogy valamit el kell intéznem arrafelé, amerre a szüleim járnak kocsival, akkor visznek. Nekem van jogsim egy éve, de azóta nem vezettem, ezért gondolom, ha neked lenne, akkor sem vihetnéd el az autót.
Lehet, hogy sietett apukád, és azért nem örült ennek, de ahogy kivettem a szavaidból nem ez az első eset. Valószínűleg ezen nem nagyon tudsz változtatni, hiába is beszélsz vele, muszáj lesz egymagadnak elintézni a dolgaidat. Esetleg nem lehet, hogy túl sokszor szállíttattad magadat régebben kocsival, és ezért nem akar vinni apukád? Úgy értem, hogy mondjuk akkor is elvittek kocsival, mikor busszal is mehettél volna? Nem bántásból írom, csak még ez jutott eszembe. Mert egy csomó fiatal ezt csinálja a szüleivel, és ők sem szeretnek feleslegesen benzinre költeni.
Akkor miért nem mész el görkorival?
Biztos van közel egy ilyen bolt mi kis faluban lakunk és 4(!) ABC van + festék-füzetbolt+ újságárus szal nem hiszem hogy az én falum lenne az egyetlen ahol ennyire "modern" minden. Ha meg városban élsz akkor meg nincs min vitázni.
És a gyaloglás jó sport! Kell egy kis mozgás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!