Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Nem nagy...

Miért csinálja ezt? Nem nagy kérés.

Figyelt kérdés
Van autónk.Bármire megkérem az édesapámat,hogy el tudna-e vinni xy helyre,az a válasza,hogy el tudsz menni magadtól is.Ma például megy festőboltba(festő,festékeket kell vennie),amerre jön haza,oda be kéne ugranom,egy füzetér,megkérdeztem,mehetek-e veled és ott megállunk 2 percre?Erre is azt kapom,hogy majd elmész ahogy akarsz.De jó bunkón.Megkérdem,ennyire nehéz megállni útközben 1 pillanatra?-Igen.
2009. aug. 10. 14:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Van már jogsid?

2009. aug. 10. 14:47
 2/16 A kérdező kommentje:
15
2009. aug. 10. 14:52
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Ismerős a helyzet! Velem is ezt csinálja, nem tudok rá más magyarázatot adni,csaak azt ,hogy bunkók!!! Bele kell törődnünk :=

2009. aug. 10. 14:54
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Te érzed bunkónak. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy Ő is annak szánja. Ebből Nekem az jött át, hogy önállóságra nevel, ami ebben a korban már helyes. Ha Téged bánt a hangvétele, szólj neki, hogy legyen szíves, mondja emberibb hangnemben, mert ez Neked rosszul esik.
2009. aug. 10. 15:00
 5/16 anonim ***** válasza:

Hát ez nekem elég fura. Nálunk például úgy van, hogy nem sokat használjuk a kocsit, de ha ilyen lenne, hogy valamit el kell intéznem arrafelé, amerre a szüleim járnak kocsival, akkor visznek. Nekem van jogsim egy éve, de azóta nem vezettem, ezért gondolom, ha neked lenne, akkor sem vihetnéd el az autót.

Lehet, hogy sietett apukád, és azért nem örült ennek, de ahogy kivettem a szavaidból nem ez az első eset. Valószínűleg ezen nem nagyon tudsz változtatni, hiába is beszélsz vele, muszáj lesz egymagadnak elintézni a dolgaidat. Esetleg nem lehet, hogy túl sokszor szállíttattad magadat régebben kocsival, és ezért nem akar vinni apukád? Úgy értem, hogy mondjuk akkor is elvittek kocsival, mikor busszal is mehettél volna? Nem bántásból írom, csak még ez jutott eszembe. Mert egy csomó fiatal ezt csinálja a szüleivel, és ők sem szeretnek feleslegesen benzinre költeni.

2009. aug. 10. 15:04
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Más a bunkóság és más hogy menj el egyedül egy füzetért. Ha messzire kell menni, időre mész vagy cipelni kellene, biztos elvisz, de azt nem várhatod el, hogy mindig mindenhova fuvarozzanak, csak hogy ne kelljen sétálnod. Én nem érzem ezt akkora tragédiának, bár tudom, hogy 15 évesen minden az:)
2009. aug. 10. 15:05
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Csak megpróbál önállóságra tanítani
2009. aug. 10. 15:25
 8/16 A kérdező kommentje:
Önálló vagyok,néha fordul elő.Mindig elmegyek busszal,görkorival ha tudok.
2009. aug. 10. 15:27
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

Akkor miért nem mész el görkorival?

Biztos van közel egy ilyen bolt mi kis faluban lakunk és 4(!) ABC van + festék-füzetbolt+ újságárus szal nem hiszem hogy az én falum lenne az egyetlen ahol ennyire "modern" minden. Ha meg városban élsz akkor meg nincs min vitázni.

És a gyaloglás jó sport! Kell egy kis mozgás!

2009. aug. 10. 16:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Szívesen meghallgatnám apukádat is és utána leírnám hogy miért csinálja:)Valami oka nyílvánvaló van, szerintem Te sem mindig olyan stílusban kéred meg, ahogyan kellene. Gondolom ezt abból, hogy a kérdésedben lebunkózod.
2009. aug. 10. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!