Ez miért van? Normális vagyok?
Az utóbbi időkben állandóan irigy vagyok azokra, akiknek idősebb fiú tesójuk van. Én először arra gondoltam, azért lehet, mert 2 nővérem van, akik ráadásul idegbetegek is és velük nem jövök ki jól, míg az osztálytársamtól pl., akinek bátyja van, mindig azt hallom, hogy a tesójával mi mindent csinálnak, meg hogy a bátyjával néha csak úgy poénból "verekednek", persze csak viccből, azért nem úgy ütik meg egymást, hogy fájjon...amíg nővérem már azért rinyál, hogy hozzáérek, vagy mondjuk egy nagyon nagyon picit, hogy pont hogy csak hozzáérek, arrébb tolom, mert nem tudok elmenni tőle egy pici szobában vagy ilyesmi...
Meg ezenkívül én úgy vettem észre, legalább is a környezetemben, hogy a fiúkkal több mindenről lehet beszélni, meg nem sértődnek be mindenen, míg a lányok egyetlen beszédtémája más kibeszélése, vagy esetleg a ruhák, sminkek, meg hogy ki költ többet cipőre.... Egy ideig még elviselem, de egy idő után már rohadt idegesítő az állandó nyávogást hallgatni, hogy jajj, most itt a világvége, mert elkenődött a sminkem g.ci...
Normális vagyok?
15L
én is így vagyok...
nézd a jó oldalát: ha ez nem normális dolog, akkor legalább ketten nem vagyunk normálisak:D
És akkor ezek után mondja nekem valaki, hogy egykének lenni milyen rossz, mindig kell a gyereknek legalább egy testvér, blabla... Egyke vagyok és hála égnek, soha nem voltak ilyen problémáim.
Mást nem hallok a testvérektől, mint hogy már megint milyen bunkó volt a másik, meglopta, beleköpött a tányérjába, bekavar a párkapcsolatába, nem lehet tőle nézni a tévét...stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!