Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért van? Normális vagyok?

Ez miért van? Normális vagyok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben állandóan irigy vagyok azokra, akiknek idősebb fiú tesójuk van. Én először arra gondoltam, azért lehet, mert 2 nővérem van, akik ráadásul idegbetegek is és velük nem jövök ki jól, míg az osztálytársamtól pl., akinek bátyja van, mindig azt hallom, hogy a tesójával mi mindent csinálnak, meg hogy a bátyjával néha csak úgy poénból "verekednek", persze csak viccből, azért nem úgy ütik meg egymást, hogy fájjon...amíg nővérem már azért rinyál, hogy hozzáérek, vagy mondjuk egy nagyon nagyon picit, hogy pont hogy csak hozzáérek, arrébb tolom, mert nem tudok elmenni tőle egy pici szobában vagy ilyesmi...

Meg ezenkívül én úgy vettem észre, legalább is a környezetemben, hogy a fiúkkal több mindenről lehet beszélni, meg nem sértődnek be mindenen, míg a lányok egyetlen beszédtémája más kibeszélése, vagy esetleg a ruhák, sminkek, meg hogy ki költ többet cipőre.... Egy ideig még elviselem, de egy idő után már rohadt idegesítő az állandó nyávogást hallgatni, hogy jajj, most itt a világvége, mert elkenődött a sminkem g.ci...

Normális vagyok?

15L

2012. okt. 28. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

én is így vagyok...

nézd a jó oldalát: ha ez nem normális dolog, akkor legalább ketten nem vagyunk normálisak:D

2012. okt. 28. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
és ha nem vagy normális akkor mi van? Akkor majd elkezded magad erőszakolni? És ha a nővéreid a nemnormálisak, akkor meg őket? Annak hogy te hogyan működsz mi köze van ahhoz, hogy mi a normális meg a nemnormális. Szerintem erről a normálisozásról sürgősen szokjál le, mert súlyosan akadályozza az értelmes hozzáállást a dolgokhoz.
2012. okt. 28. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Normális vagy! Nem minden esetben jó dolog ha van valakinek idősebb tesója. Éppen az előbb olvastam egy kérdést ahol egy 13 éves lánynak az agyára megy a 16 éves bátyja, mert beleköp a levesébe, fingik a szobában stb... Örülj annak, hogy te komolyabb vagy mint a korosztályodban levő lányok. :) 15/f
2012. okt. 28. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem bátyám van - inkább ne lenne. Semmi baj nincs veled, egyszerűen más vagy, mint a nővéreid. Ami nem megy, nem kell erőltetni...
2012. okt. 28. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:

És akkor ezek után mondja nekem valaki, hogy egykének lenni milyen rossz, mindig kell a gyereknek legalább egy testvér, blabla... Egyke vagyok és hála égnek, soha nem voltak ilyen problémáim.

Mást nem hallok a testvérektől, mint hogy már megint milyen bunkó volt a másik, meglopta, beleköpött a tányérjába, bekavar a párkapcsolatába, nem lehet tőle nézni a tévét...stb.

2012. okt. 28. 14:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Látod kérdező, minden jóban van valami rossz.
2012. okt. 28. 14:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk ez is elég elkeserítő, amikor ilyeneket mondanak egymásról... De osztálytársamtól eddig csak jókat hallottam a bátyjáról, ráadásul már találkoztam is vele és tényleg tök kedves, jófej, meg minden :)
2012. okt. 28. 14:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha az én bátyámmal találkoznál, Te is csak jót tudnál mondni róla, mert elvileg egy nagyon jó fej, rendes, aranyos. Csak épp köztem és közte van olyan ellentét, amit nem lehet áthidalni, ráadásul a gondolkodásunk is annyira különbözik, amennyire csak lehet. De ettől függetlenül rendes és jófej és aranyos - másokkal. :-)
2012. okt. 28. 15:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát az nem jó :S
2012. okt. 28. 15:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!