Ha megtudnátok hogy a nagynénéteknek 9 abortusza volt mit szólnátok?
Én csak akkor szólnék be neki, hogy ha az én gyereknevelési módszereimet kritizálná. De akkor asszem nagyon csúnyán.
Igaz, nekem nagyon csípős a nyelvem.
"Amúgy nem tudom, hogy észrevettétek-e, de aki nem ítéli el a nagynénit, azt a kérdező lepontozza. Itt tartunk.
"
Ott tartunk hogy mióta feltettem a kérdést, most jöttem vissza először és csak most olvastam el a válaszokat.
Tehát mások pontoztak le titeket (már akit). Tudod, nem csak a kérdés feltevője pontozhat...
"Én csak akkor szólnék be neki, hogy ha az én gyereknevelési módszereimet kritizálná"
Miért, hol látsz olyat a kérdésben, hogy a meglévő gyerekét rosszul nevelte volna?
"Én csak akkor szólnék be neki, hogy ha az én gyereknevelési módszereimet kritizálná"
Miért, hol látsz olyat a kérdésben, hogy a meglévő gyerekét rosszul nevelte volna?
----------------------------------------------------------
Nem lát.
A fenti idézet azt jelenti, hogy EZÉRT-hogy 9× volt már abortusza nem nézné szarba és nem szólna be neki mert az ő dolga.
Ezt a kérdés frankón be lehet majd linkelni olyanoknak, akik azzal érvelnek az abortusz ellen, hogy utána nem eshet többé teherbe a nő.
Most nehogy azt gondoljátok, hogy eddig én is azt hittem, de amikor ezt csak így leírom/vagy leírja valaki más, akkor rögtön azzal jönnek, hogy azt csak a dokik mondják, de nincs rá élő példa. Tessék itt van.
Mondjuk akkor ezt a kérdést meg kamunak fogják gondolni... :/
De hogy ne legyen csak OFF, nyilván a kérdésről is van véleményem: semmit nem szólnék, az az ő dolga. Senkire nem tartozik, hogy kinek, mikor, miért volt abortusza.
A kérdésből nem derül ki, hogy a kilenc abortusz a szülés után, vagy előtt történt e, lehet,hogy szült egy gyermeket utána pedig megszakíttatta a többi terhességét.
Senki nem mondja, hogy az abortusz után törvényszerűen meddő egy nő, azt mondják, hogy megvan rá az esély, statisztikailag ez 5% körül mozog, ez nem sok, de nem is kevés, főként akkor nem, ha te pont beleesel. Az orvosok is ezt mondják, az abortusz előtti tájékoztatott beleegyezésen is ez szerepel, ennek a kockázatát vállalva lehet a terhességmegszakítás mellett dönteni. Valaki teherbe esik utána, valaki nem. Aki nem az sem biztos, hogy pont az abortusz miatt nem, lehet, hogy egy felfázás, vagy egy fertőzés miatt, a tényeken azonban nem változtat, sem az érzésen, hogy volt egyszer egy esélyem, amivel nem éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!