Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megtudnátok hogy a nagynéné...

Ha megtudnátok hogy a nagynénéteknek 9 abortusza volt mit szólnátok?

Figyelt kérdés
1 gyereket szült, azt mondta nem kellett neki több, de 9-et elvetetett. Ez a 60-as, 70-es években volt. Ahogy a nagyimmal beszéltünk erről, azt mondja ebből is látszik milyen önző volt a férje. Mert pl mamámék tudtak védekezni (2 gyerekük lett) de a húgának a férjét nem érdekelte, csak az élvezetekre ment. Ti mit gondoltok erről?
2012. okt. 27. 23:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Én csak akkor szólnék be neki, hogy ha az én gyereknevelési módszereimet kritizálná. De akkor asszem nagyon csúnyán.

Igaz, nekem nagyon csípős a nyelvem.

2012. okt. 28. 13:45
 22/28 A kérdező kommentje:

"Amúgy nem tudom, hogy észrevettétek-e, de aki nem ítéli el a nagynénit, azt a kérdező lepontozza. Itt tartunk.

"

Ott tartunk hogy mióta feltettem a kérdést, most jöttem vissza először és csak most olvastam el a válaszokat.

Tehát mások pontoztak le titeket (már akit). Tudod, nem csak a kérdés feltevője pontozhat...

2012. okt. 28. 14:25
 23/28 anonim ***** válasza:
98%

"Én csak akkor szólnék be neki, hogy ha az én gyereknevelési módszereimet kritizálná"

Miért, hol látsz olyat a kérdésben, hogy a meglévő gyerekét rosszul nevelte volna?

2012. okt. 29. 08:15
 24/28 anonim ***** válasza:
24%

"Én csak akkor szólnék be neki, hogy ha az én gyereknevelési módszereimet kritizálná"

Miért, hol látsz olyat a kérdésben, hogy a meglévő gyerekét rosszul nevelte volna?

----------------------------------------------------------

Nem lát.

A fenti idézet azt jelenti, hogy EZÉRT-hogy 9× volt már abortusza nem nézné szarba és nem szólna be neki mert az ő dolga.

2012. okt. 29. 09:42
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálnám, hogy ilyen nehéz élete volt nőként, feleségként és anyaként és ezen kellett keresztöl mennie. A nők régebben nagyon kiszolgáltatott helyzetben voltak, sokan sajnos most is. Régen egyébként az ultrahangos módszerek nem voltak ilyen fejlettek és nem gondoltam még ugy a korai terhességre, mint most. Rossz lehet most neki egy olyan társadalomban, ahol egy folyamatos abortusz ellenes propaganda éri őt. Biztos sokszor tépelődik rajta. Különben meg teljesen jellemző, hogy itt is úgy van feltéve a kérdés, hogy mit szólnánk, ha a nénikénk... Én inkább úgy kérdezném, hogy mit szólnánk, ha a nénikénkről és bácsikánkról kiderülne, hogy elvetettek ennyi és ennyi gyereket. Mert nem hiszem, hogy a nénikéd titokban osont volna el az abortuszokra.
2012. okt. 29. 17:07
 26/28 anonim ***** válasza:
21%
Nem szólnék semmit, mert nem kérdezné az unokahúga véleményét. Csendben viszont nagyon felkavarna a dolog.
2012. okt. 30. 15:16
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdés frankón be lehet majd linkelni olyanoknak, akik azzal érvelnek az abortusz ellen, hogy utána nem eshet többé teherbe a nő.

Most nehogy azt gondoljátok, hogy eddig én is azt hittem, de amikor ezt csak így leírom/vagy leírja valaki más, akkor rögtön azzal jönnek, hogy azt csak a dokik mondják, de nincs rá élő példa. Tessék itt van.

Mondjuk akkor ezt a kérdést meg kamunak fogják gondolni... :/

De hogy ne legyen csak OFF, nyilván a kérdésről is van véleményem: semmit nem szólnék, az az ő dolga. Senkire nem tartozik, hogy kinek, mikor, miért volt abortusza.

2012. dec. 31. 01:07
 28/28 anonim ***** válasza:
24%

A kérdésből nem derül ki, hogy a kilenc abortusz a szülés után, vagy előtt történt e, lehet,hogy szült egy gyermeket utána pedig megszakíttatta a többi terhességét.

Senki nem mondja, hogy az abortusz után törvényszerűen meddő egy nő, azt mondják, hogy megvan rá az esély, statisztikailag ez 5% körül mozog, ez nem sok, de nem is kevés, főként akkor nem, ha te pont beleesel. Az orvosok is ezt mondják, az abortusz előtti tájékoztatott beleegyezésen is ez szerepel, ennek a kockázatát vállalva lehet a terhességmegszakítás mellett dönteni. Valaki teherbe esik utána, valaki nem. Aki nem az sem biztos, hogy pont az abortusz miatt nem, lehet, hogy egy felfázás, vagy egy fertőzés miatt, a tényeken azonban nem változtat, sem az érzésen, hogy volt egyszer egy esélyem, amivel nem éltem.

2012. dec. 31. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!