Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megtudnátok hogy a nagynéné...

Ha megtudnátok hogy a nagynénéteknek 9 abortusza volt mit szólnátok?

Figyelt kérdés
1 gyereket szült, azt mondta nem kellett neki több, de 9-et elvetetett. Ez a 60-as, 70-es években volt. Ahogy a nagyimmal beszéltünk erről, azt mondja ebből is látszik milyen önző volt a férje. Mert pl mamámék tudtak védekezni (2 gyerekük lett) de a húgának a férjét nem érdekelte, csak az élvezetekre ment. Ti mit gondoltok erről?
2012. okt. 27. 23:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%
Semmit. Nem szokásom mások felett ítélkezni.
2012. okt. 28. 07:36
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Semmit, mert szerintem ez az ő dolga, az ő döntése volt. Most gondolom azt vártad, hogy jól felháborodjunk és elmondjuk mindennek a nagynénédet. Ez nem jött össze. Ennyi.
2012. okt. 28. 08:18
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
Biztos megdöbbentene, mert 9 azért elég sok, de nem szólnék semmit. Nekem a mamam ugrott be, imádom, de könnyen lehet, hogy neki is volt. Már nem változtat semmin, kár ilyen családi titkokat feltarni és csamcsogni rajtuk. Szerintem.
2012. okt. 28. 08:26
 14/28 anonim ***** válasza:
77%
Semmit. Nem szokásom ilyeneken csámcsogni, főleg, hogy akkor nem volt szexuális felvilágosítás, és a fog.gátló eszközök kezdetlegesek voltak.
2012. okt. 28. 08:44
 15/28 anonim ***** válasza:
78%
Most akkor fel kellene magát kötnie?
2012. okt. 28. 09:00
 16/28 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy nem tudom, hogy észrevettétek-e, de aki nem ítéli el a nagynénit, azt a kérdező lepontozza. Itt tartunk.
2012. okt. 28. 09:05
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkoriban az egy dolog, hogy szar is volt, ami volt, de ha elmentél venni, vagy ott ültél a nőgyógyásznál az biztos, hogy mindenki a szájára vett. Én 87-ben fogantam úgy, hogy a 18 éves anyám azért nem íratott gyógyszert, mert félt nagyanyámtól és ha elmegy, akkor tuti az asszonyok visszamondják, hogy micsoda erkölcstelen, fogamzásgátlót akar szedni.

Ne keresd a logikát abban, hogy akkor mivel jobb a terhesség vagy az abortusz, de sokan inkább kockáztattak, mint biztosan mindenki a szájukra vegye őket.

2012. okt. 28. 09:36
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Haszontalan információ lenne számomra.
2012. okt. 28. 10:08
 19/28 anonim ***** válasza:
61%
Túl soka szabadidőd kérdező...
2012. okt. 28. 10:21
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy volt kollégám mesélte, az ő tanárnőjük pedig eltette a megszült gyerekeit dunsztosüvegbe. Vagy 7-8-at. Persze darabokban. Szerintem ennél kicsit humánusabb dolog az abortusz...

Mint írták, akkoriban még ilyen világ volt. Bár az általam említett dolog még régebbi lehet, egy közel 60 éves férfi mesélte.

2012. okt. 28. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!