Ha megtudnátok hogy a nagynénéteknek 9 abortusza volt mit
szólnátok?
Figyelt kérdés
1 gyereket szült, azt mondta nem kellett neki több, de 9-et elvetetett. Ez a 60-as, 70-es években volt. Ahogy a nagyimmal beszéltünk erről, azt mondja ebből is látszik milyen önző volt a férje. Mert pl mamámék tudtak védekezni (2 gyerekük lett) de a húgának a férjét nem érdekelte, csak az élvezetekre ment. Ti mit gondoltok erről?
Semmit, mert szerintem ez az ő dolga, az ő döntése volt. Most gondolom azt vártad, hogy jól felháborodjunk és elmondjuk mindennek a nagynénédet. Ez nem jött össze. Ennyi.
2012. okt. 28. 08:18
13/28 anonim válasza:
Biztos megdöbbentene, mert 9 azért elég sok, de nem szólnék semmit. Nekem a mamam ugrott be, imádom, de könnyen lehet, hogy neki is volt. Már nem változtat semmin, kár ilyen családi titkokat feltarni és csamcsogni rajtuk. Szerintem.
2012. okt. 28. 08:26
14/28 anonim válasza:
Semmit. Nem szokásom ilyeneken csámcsogni, főleg, hogy akkor nem volt szexuális felvilágosítás, és a fog.gátló eszközök kezdetlegesek voltak.
2012. okt. 28. 08:44
15/28 anonim válasza:
Most akkor fel kellene magát kötnie?
2012. okt. 28. 09:00
16/28 anonim válasza:
Amúgy nem tudom, hogy észrevettétek-e, de aki nem ítéli el a nagynénit, azt a kérdező lepontozza. Itt tartunk.
2012. okt. 28. 09:05
17/28 anonim válasza:
Akkoriban az egy dolog, hogy szar is volt, ami volt, de ha elmentél venni, vagy ott ültél a nőgyógyásznál az biztos, hogy mindenki a szájára vett. Én 87-ben fogantam úgy, hogy a 18 éves anyám azért nem íratott gyógyszert, mert félt nagyanyámtól és ha elmegy, akkor tuti az asszonyok visszamondják, hogy micsoda erkölcstelen, fogamzásgátlót akar szedni.
Ne keresd a logikát abban, hogy akkor mivel jobb a terhesség vagy az abortusz, de sokan inkább kockáztattak, mint biztosan mindenki a szájukra vegye őket.
2012. okt. 28. 09:36
18/28 anonim válasza:
Semmit. Haszontalan információ lenne számomra.
2012. okt. 28. 10:08
19/28 anonim válasza:
Túl soka szabadidőd kérdező...
2012. okt. 28. 10:21
20/28 anonim válasza:
Egy volt kollégám mesélte, az ő tanárnőjük pedig eltette a megszült gyerekeit dunsztosüvegbe. Vagy 7-8-at. Persze darabokban. Szerintem ennél kicsit humánusabb dolog az abortusz...
Mint írták, akkoriban még ilyen világ volt. Bár az általam említett dolog még régebbi lehet, egy közel 60 éves férfi mesélte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!