Hogyan fogadnátok azt, ha a férjetek beleszólna abba, mit adtok a szüleiteknek ajándékba?
Figyelt kérdés
Hárman vagyunk testvérek.Nyáron elhatároztuk hogy a szüleinknek konyhabútort adunk ajándékba. Férjem rögtön kijelentette,hogy ő ebbe nem egyezik bele,hogy ilyen nagy összeget áldozzunk erre. Nagyon megharagudtam rá ezért a kijelentéséért,és a "beleegyezése nélkül" kifizettem a bútorok rám eső részét. Azt tudni kell,hogy az összeget a saját fizetésemből spóroltam ki,a családi költségvetést nem érintette. A héten megtudta a férjem,és hatalmas patáliát csapott miatta. Ő rám haragszik,mert a tudta és beleegyezése nélkül egyeztem bele abba,hogy kifizetem a bútorcsináltatás egy részét. Én pedig rá haragszok,mert sajnálja ezt a szüleimtől valamint azért,mert emiatt patáliázik velem. Szerintetek kinek van "igaza"? Tényleg olyan nagyot hibáztam? Nem is szól hozzám,sőt,még azt is felvetette,hogy ha ennyire nem tartom tiszteletben azt,amit ő mond váljunk el. Mit kellene tennem?2012. okt. 27. 11:31
31/33 anonim válasza:
Igazad van kedves kérdező!Bár az én férjem tuti nem tiltaná meg,ha telne rá.
32/33 A kérdező kommentje:
*elnézést a helyesírási hibákért
2012. okt. 27. 13:59
33/33 anonim válasza:
A megbeszeles szerint van kulon penzetek, amirol nem tartoztok elszamolni egymasnak. Te is arra koltod, amire akarod, o is arra, amire o akarja. Azt mondtam volna a ferjemnek, hogy ez volt a megbeszeles, es igy nem tilthatja meg, hogy mire koltom a sajat penzemet. En ezen a tiltas dolgon akadtam volna ki, ezt kell megbeszelnetek, hogy ezentul is legyen lefektetve egy mindkettotok altal elfogadott kompromisszum. Beszelj vele, hogy tulajdonkeppen mi az, ami ennyire faj neki, hogy valast emleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!