Hogyan fogadnátok azt, ha a férjetek beleszólna abba, mit adtok a szüleiteknek ajándékba?
"ha ennyire nem tartom tiszteletben"
Ez a kettőtök viszonyára és a jövőtökre vonatkozik.
Ne a bútorról meg a pénzről vitatkozz vele, hanem mondd meg, hogy szereted és tiszteled és béküljetek ki. :)
Nem szeretném bizonyítgatni a saját igazam,a kérdésben is írtam,hogy úgy gondolom,jogtalanul bánik így velem a férjem. Én csupán kiegészítem a kérdést,mert úgy gondolom ezek a dolgok is fontosak. Azért tettem fel a kérdést,mert érdekel más meglátása,véleménye is. Hátha így sikerül megértenem a férjemet.
Hát,le se merem írni mennyi volt... nem volt olcsó az biztos. 150 ezret fizettünk fejenként.
Én is mérges lennék.
Nálunk is van közös kassza meg a maradék saját,de megbeszélünk minden nagyobb összegűt hogy kiadunk-e rá,mert gyűjteni végülis a sajátot gyüjtjük,a közösbe csak az elköltenivaló megy,és ha a sajátot elköltjük az utolsó fillérig,sosem tudunk nagyobb dolgokat venni.
Ha a szüleivel nincsen jóban,akkor meg van a gond!
Hiszen õ nem ajándékozhat a szüleinek!
De ezért még elválni, nincs ok, tehát más gondotok van a kapcsolatotokban!
Szerencsére nincsenek filléres gondjaink.
Ejha,ezek szerint mi nem vagyunk normális pár? :) Nem értem,az miért baj egy kapcsolatban,ha van külön pénzünk is? Úgy vagyok vele,mint ahogy az egyik hozzászóló írta: számomra fura lenne,ha azt kellene mondanom hogy elvettem a közösből x ezret,mert veszek neked meglepit. Eddig nálunk bevált az, hogy van külön pénzünk amivel nem kell a másik felé elszámolni. Én nem akadok ki,ha a autómodellekre költ,ő meg nem akad ki,ha megveszem a huszadik üveg körömlakot.
A szüleink mindent megadtak nekünk,most mi szeretnénk az ő életüket jobbá tenni. Én szóltam előtte róla a páromnak,de teljesen elzárkózott előle mikor meghallotta.
Arra is kíváncsi lennék,hogy ha ti hasonló helyzetben lettetek volna,mit tettetek volna? Tegyük fel venni akartok a szüleiteknek valamit,anyagilag is telne rá és senkinek nem kellene semmiről lemondani érte.de a párotok megtiltja ezt. Ti elfogadnátok szó nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!