Mitől érzed magad igazán nőnek a párod mellett?
"Gondolok például a finom mozgásra, beszédre, a szép, kellemes beszédhangra, az esztétikus karcsú, formás testalkatra. A szép hosszú hajra. A lágyság, kedvesség, érzékenység, tapintat, empátia, megértés, otthonteremtés, gyerekekkel való foglalkozás, törődés egy nő személyiségében. Aztán a szép, nőies, finom öltözködés, például a lágy színek, a szép, finom anyagok, a nőies, esztétikus ruhák, a szexi de mégis ízléses ruhák viselése."
6-os vagyok, ezt én is így gondolom, jól megfogalmaztad.
Szerintem én ilyen is vagyok.
VISZONT szinte teljesen hiányzik belőlem a nyomulós, karrierista, harsány oldal, utálom promotálni magam, reklámozni magam, dobálni a hajam, és szexin pillogni a férfiakra.
És ezért mondtam, hogy tele a hócipőm a "legyél igazi nő" dumákkal, ami arról szól, hogy legyél lágy is, de kemény, mint az acél a munkában, legyél szexbomba is, és dolgozd ki a beled, hogy mindenhol jól teljesíts.
Ezt ki nem állhatom, minden nő más, én sose leszek egy Jakupcsek, vagy Szulák Andrea, akiket, ha nézek, az önbizalma a béka hátsója alatt van, annyira harsányak és kemények, mint egy tank-terminátor.
6-os! Én vagyok akit a 11-esben idéztél.
Teljesen egyetértek, belőlem is teljesen hiányzik minden agresszív, törtető, szexuálisan közönséges vagy rátukmáló magatartás.
Meg egyébként is, amiket felsoroltál mint belőled hiányzó vonások, azok inkább férfias vonások, és azt hiszem, én is ezért találom ezeket a karrierista, törtető nőket nagyon unszimpatikusnak. Egy nőben persze legyen normális adag talpraesettség, de amikor egy nőben több a férfias jellemvonás, beszédstílus és magatartás mint női vonás, az szerintem nem normális, és valamit kompenzál.
Nem biztos, hogy kompenzál, mert lehet, hogy alapból ilyen, nem pedig eldönti, hogy na, akkor most ilyen leszek.
Egyébként ezen logika alapján az is "kompenzál", aki meg túl nőies akar lenni. Ismerek nem is egy olyan lányt/nőt, akik rettegnek, ha a lapockájuk fölé kell vágatni a hajukat, mert az már rövid, hol van a nőiesség, ha nem a hajban.
"úgy értettem a kérdést, hogy a párod mit tesz annak érdekében, hogy nőnek érezhesd magad mellette"
pl. nem dugja el előlem a borotváját...
:)
Kabát lesegítés; székkihúzás; odafigyel ,melyik oldalamon sétál; nagyon finoman ér hozzám, mintha porcelánból lennék; igényli a babusgatást,ami nőként alapjáraton belénk van kódolva; sokat bókol és nem győzi elégszer elmondani,mennyire csinosnak és kedvesnek tart és,hogy én vagyok számára A Nő és mennyire hálás a sorsnak,hogy egymásra találtunk. :)
Ezektől függetlenül nőnek érzem magam,de valahogy jól esik ezeket tőle hallani,ahogy az is,ahogy bánik velem. :)
Wow... valaki attól érzi magát nőnek, hogy egy vagyont költ a felszínességére...
Szerintem a kérdező ennél picit mélyebb lélektani dolgokra gondolt, de van, akinek tényleg csak a műköröm, meg a csiniruci jut, amihez a férfinak valóban csak anyagi relevanciája van...
---
A féltéstől, attól, hogy átveszi a nehéz holmijaimat, kinyitja előttem az ajtót, finoman bánik velem, vigyáz rám. Régivágású srác, többet ér nekem nőként(lányként), mint bármelyik mai proteinmacsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!