Mitől érzed magad igazán nőnek a párod mellett?
Nőnek érzem magam mindig, ha a párommal vagyok, ha nem!
Szeretek nő lenni, nőies is vagyok, nem kell ezt bizonygatni nekem.
Amúgy nagyon utálom ezt a "legyél igazi nő" dumát, nem neked írom kérdező, ne érts félre!
Egy nő mindig nő, minden nő máshogy nőies, vannak amazonok, anyukák, szexi-csábítók, angyali nők, és még sorolhatnám!
Mind nők, és pont úgy élik meg a nőiséget, amilyen a természetük.
Attól, hogy tudatosítom, hogy mennyi érdekes és különleges dolog van, amitől a nő picit más mint a férfi, és ezeket teljességében megélem. És hogy ezeket észreveszem és mások is (nők és férfiak) észreveszik és kommentálják.
Gondolok például a finom mozgásra, beszédre, a szép, kellemes beszédhangra, az esztétikus karcsú, formás testalkatra. A szép hosszú hajra. A lágyság, kedvesség, érzékenység, tapintat, empátia, megértés, otthonteremtés, gyerekekkel való foglalkozás, törődés egy nő személyiségében. Aztán a szép, nőies, finom öltözködés, például a lágy színek, a szép, finom anyagok, a nőies, esztétikus ruhák, a szexi de mégis ízléses ruhák viselése.
Ezektől érzem magam nőnek, és ezektől érzem magam vonzó nőnek.
#7-es tényleg Nő! Komolyan!!!
(egy férfi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!