Hogyan kezeljem ezt a szitut, család, anyagiak?
Szia, kérdés másnapján felhívtam és megmondtam hogy nem megyünk bele a kezességbe, szeretném karácsonyig a kocsi árát megkapni hogy meg tudjam venni a babakelengyébe ami nincs meg az elsőében, a többiről meg még beszéljünk, de nem szeretnék emiatt koraszülést és nem szeretnék több feszültséget itthon.
Azt mondta tudomásul veszi, de múltkor nem mondta most akkor kimondja, szerinte én gazdálkodok rosszul a havi bevételeinkkel és tartott egy 10perces kiselőadást gyereknevelésből meg h a fiát ne bántsam őmiatta (nem szoktam). Aztán amikor észrevette h magával beszélget, letettük.
Azért kellett mindent odaadni, mert épp annyi volt a megtakarításszámlánkon amennyit az apeh kért tőle. Kevesebb nem lett volna elég. Itt tartunk, kíváncsian várom a karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!