Van köztetek olyan, aki már elmúlt 20/22 éves, a szüleinél él és még anyagilag is jelentősen támogatják. Manapság nem könnyű megélni, tudom, de vannak olyan emberek, akiket még ebben a korban anyagilag támogatnak, ráadásul így sem kell szűkösen élnie. Ha valaki leírja a sztoriját ezzel kapcsolatban, megköszönném. Üdv.
én 20 éves vagyok, főiskolára nem akartam menni ígyhát elvégeztem egy tanfolyamot (pultos) most munkát keresek de elég nehéz találni, szóval a szüleim támogatnak anyagilag. egy kávézót szeretnének nyitni, ami majd az enyém lenne később.
2012. jún. 13. 23:30
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A kávézó jó elképzelés. Sajnos manapság munkát találni nem könnyű, legalábbis normálisat. De a szülőknek sem könnyű egy idő után. Én pl. régebben mindent megkaptam, talán túl sokat is, most hirtelen nekem kéne mindent megoldanom, amit elég nehéznek érzek.
2012. jún. 13. 23:34
3/13 anonim válasza:
és most dolgoznod kéne, magadat eltartanod? nekem jól esik hogy anyuék eltartanak addig amíg nem találok munkát, vagy nem nyitunk valami helyet, de jó lenne a saját pénzem megkeresni már..
2012. jún. 13. 23:35
4/13 anonim válasza:
20 éves leszek augusztusban. Még a szüleimmel élek (anyámmal,és nevelőapámmal) Angliában tanulok,így ők támogatnak anyagilag. Bár velük lakom még,de már megbeszéltük,hogy szeptembertől bérelnek nekem külön egy stúdiólakást,mert szeretnék egy kicsit külön élni a szülőktől. Minden hónapban kapok a számlára 400 fontot zsebpénznek. Anyu mindenben támogat,ahogy mondja."Azért dolgozik,hogy nekem jobb legyen"
20/F
2012. jún. 13. 23:36
5/13 anonim válasza:
22 évesen egyetemre járok, a szüleim is elvárták ezt tőlem, így egyértelmű volt,hogy támogatnak míg tanulok. Nem élek szűkösen, nem cigizek, kávézok, iszok, így én más luxusra költöm a pénzt, ami mások szemében jó életet láttat.
2012. jún. 13. 23:38
6/13 anonim válasza:
én a gyerekeimről írhatok, egy már dolgozik,de 2 még egyetemista. természetesen támogatjuk, lakást, kocsit kapott mindkettő és a megélhetésüket is álljuk. De az egyetem mellett ők is dolgoznak, tanítanak, fordítanak.
2012. jún. 13. 23:50
7/13 anonim válasza:
Én 26 éves vagyok, de 22 éves koromban még a szüleimnél (igaz, külön lakrészben) laktam, ők adtak zsebpénzt, ezt egészítettem ki az ösztöndíjammal. Azt mondták, amíg tehetik támogatnak, hogy a tanulással foglalkozzak. És én ezt azzal "háláltam meg", hogy a top 5%-ban voltam, és amikor leállamvizsgáztam, egy hónapon belül volt állásom (nagyon jó). Utána nekem kellett veszekednem velük, hogy fizethessek a rezsibe, míg ott laktam. Azóta elköltöztem (közelebb a munkahelyhez, most külföldre), és teljesen önellátó vagyok.
2012. jún. 13. 23:58
8/13 anonim válasza:
Meglepödve nézem mennyi embert támogat még a szülö!Ne essék félreértés ez nagyon szép dolog!Sajna nekem 16 éves koromtól egyedül kellett boldogulnom mert segiteni nem tudtak semmilyen téren!De büszke vagyok magamra egy kicsit :) mert külföldön dolgozom és én támogathatom öket!
2012. jún. 14. 06:34
9/13 anonim válasza:
Engem annyiban tudnak "csak" támogatni, hogy van tető a fejem felett és van mit ennem. 16 éves korom óta diákmunkázok, abból a pénzből veszek magamnak ruhát, járok el szórakozni, fizetem a sulis dolgaimat.
Jövőre olyan suliba járok majd, ahol hétfőtől-péntekig kell majd járni, és délután 4-5 előtt nem fogok hazaérni. Nem tudom, hogy hogyan fogok így dolgozni mellette. :(
20/l
2012. jún. 14. 07:18
10/13 anonim válasza:
Engem semmivel nem támogatnak, kollégista vagyok, kolit én fizetem, kaját, tisztálkodási szereket, mindent. Ruhát használtboltban, cipőt igyekszem kímélni. Egy ötszázast nem kaptam tőlük vagy fél éve. Suli mellett dolgozom, így jövök ki nagyon szűkösen. Egy éve kaptam egy nagyobb összeget, abból megszereztem a jogosítványt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!