Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek milyen az élethelyzete?

Kinek milyen az élethelyzete?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan, aki már elmúlt 20/22 éves, a szüleinél él és még anyagilag is jelentősen támogatják. Manapság nem könnyű megélni, tudom, de vannak olyan emberek, akiket még ebben a korban anyagilag támogatnak, ráadásul így sem kell szűkösen élnie. Ha valaki leírja a sztoriját ezzel kapcsolatban, megköszönném. Üdv.

2012. jún. 13. 23:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

27 vagyok, nem a szüleimmel hanem egy másik lakásukban élek.

Annak idején természetesen nem saját pénzből fedeztem a 2 okj-t meg a jogsit. Most egyetemre járok, de elég kusza a helyzet, nem tudom h lehet majd folytatni.

Volt néhány durva helyzet korábban, idegösszeomlás, szétcsúszás, miegymás, szerencsére azokkal az illetőkkel nem kell már gyakran találkozni. Ebbe inkább nem mennék bele.

Lényeg h még pár évig egyetemre járok, hálistennek államin. Pénzt kajára meg ilyesmire kapok.

Saját fizetésem nincs, mert olyan munka kéne amit egyetem mellett lehet végezni. Jól jellemzi a diákmunka lehetőségeket h fél éve regeltem az egyetem hivatalos diákmunka közvetítőjéhez, azóta se hívtak vissza.

Ismerősöm se ilyen közvetítőn hanem úgy szerzett rugalmas munkaidejű munkát h az adott munkahelyen dolgozott egy ismerőse, tehát ilyen személyes beajánlások nélkül nem igazán van esély.(nyilván én is sok embert megkérdeztem már, csak ahol tanulok ott nem nagyon vannak ilyen jó kapcsolatokkal rendelkező ismerőseim.)

Mondjuk volt olyan is h ilyen mlm-szerű utazóügynök munkát ajánlottak, piramisépítés, újabbak beszervezése, házhozmenés, stb, és ennek tetejébe hatalmas anyagi rizikó mert te is veszíthetsz rajta, meg lesz egy csomó haragosod akik akár százezreket milliókat veszthetnek ha elb*szol vmit.

Na hát ez a nagy büdös helyzet, munkát továbbra is keresek, közben próbálom végre elvégezni az egyetemet is.

2012. jún. 14. 12:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Suliba járok, dolgozom és kapom az árvaságit. Minden fillérnek megvan a helye nálunk, természetesen adok a közösbe. A bőr lesülne a pofámról a többi hasonló korú csoporttársam helyében, ha nem állnám v.melyik számlát én, főleg úgy, hogy még otthon laknak és dolgoznak (de mindent a szülők állnak, szóval a bulikat és a cuccokat is).

Készülök a nyelvvizsgámra, ha az meglesz, akkor jövő ilyenkor hatósági vizsga és meglesz a szakszolgálati engedély.

2012. jún. 14. 22:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja, azt kifelejtettem, hogy a szülők állják a tandíjat neik, erre cserébe az a "hála", hogy bukdácsolnak a vizsgákon.
2012. jún. 14. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!