El akarok válni, mert kiderült, hogy a feleségemet hónapok óta k. rogatta a fodrásza! Lehet esélyem a gyerekre?
Hányok ettől a nőtől, tegnap borult ki a bili és nem várok tovább a válással. Tudtam hogy tetszik neki, de esküdözött hogy nem csalt meg, mikor gyanakodtam a nyáron. Hát mégse tudott nyugton maradni. Legszívesebben széttépném, de attól félek, hogy akkor semmi esélyem nem lenne a gyerekre. A lehető legjobban megalázott egy olyan alakkal, akinek a kamasztól az 50 évesig mindenki megvolt már! Kisvárosban élünk és ha ennek híre megy, mindenki a mi családunkon fog témázni! Mindegy, itt most nem ez a lényeg, de egyszerűen nem tudok túllépni a sértettségen.
Kocsija van, amit tőlem kapott, nekem is külön van egy, ház közös, neki még van egy lakása, a 3-szorosát keresem az ő keresetének és tisztességesen élek, így mennyi esélyem van, hogy megkapom a gyerek kizárólagos felügyeletét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!