El akarok válni, mert kiderült, hogy a feleségemet hónapok óta k. rogatta a fodrásza! Lehet esélyem a gyerekre?
Hányok ettől a nőtől, tegnap borult ki a bili és nem várok tovább a válással. Tudtam hogy tetszik neki, de esküdözött hogy nem csalt meg, mikor gyanakodtam a nyáron. Hát mégse tudott nyugton maradni. Legszívesebben széttépném, de attól félek, hogy akkor semmi esélyem nem lenne a gyerekre. A lehető legjobban megalázott egy olyan alakkal, akinek a kamasztól az 50 évesig mindenki megvolt már! Kisvárosban élünk és ha ennek híre megy, mindenki a mi családunkon fog témázni! Mindegy, itt most nem ez a lényeg, de egyszerűen nem tudok túllépni a sértettségen.
Kocsija van, amit tőlem kapott, nekem is külön van egy, ház közös, neki még van egy lakása, a 3-szorosát keresem az ő keresetének és tisztességesen élek, így mennyi esélyem van, hogy megkapom a gyerek kizárólagos felügyeletét?
nyilván nem véletlen, ha valaki félrekefél, az azt jelenti, hogy otthon nem kapott meg mindent. viszont kulturált embernél ilyenkor nem a félrekefe az első lépés, hanem az, hogy kinyitja a pofáját és szól, hogy valami baja van, mert akkor még esetleg menthető a házasság. nem rögtön máshoz menekülni, mint egy óvodás. szóval én megértem, ha felhúzta a kérdezőt.
35/N
Aha kedves utolsó, és többi lepontozó!
Honnan a rákból tudjátok, hogy NEM SZÓLT? Ott voltatok? Mindenki csak ítélkezik azon ha egy feleség félrejárt, akkor aztán rögtön ő az aljas. És ha előtte mondjuk évekig járt a szája, hogy változtasson? Olvassátok már el a nagyképű, gőgös irományát miben azt taglalja, hogy ő mennyivel jobb ember. Tudjátok ha valaki úgy gondolkodik egy házasságon belül, hogy az autót tőle kapta, meg az ő keresete mennyivel több, az pontosan jellemzi, hogy a házassága alatt nem tartotta egyenrangú félként a feleségét. Egy uralkodó kis nyomi, akinek most megmutatták, hogy van nála jobb is.
Utolsó: megcsalás esetén miért csak a nőnek kell mentséget keresni? Miért van az, hogy egyesek (nyilván feminista némberek) a nők félrelépését természetesnek veszik, mert jaj, valamit nem kapott meg.
Bezzeg, ha férfi hivatkozna erre, a szemét kikaparnátok, mekkora görény.
Nem vagyok feminista és nem keresek mentséget.
De a kérdező stílusából egyértelműen lejön, hogy milyen ember. És igen, előfordul, hogy félrelép vagy a feleség vagy a férj. De ez nem ok arra, hogy a másik úgy beszéljen róla, hogy lehányom meg széttépem, meg kizárólagos felügyeletet akarok.
Tök nyilvánvaló az egész leírásodból, hogy egy nagyon tipikus és gyakori helyzet esett meg veled, ami rengeteg férfivel megesik.
Van a helyi macsó (itt a fodrász), akire a kiscsajoktól az 50 éves nőkig mindenki rá van izgulva, mert jó pasi, és szexuálisan vonzó a nőknek, ezért végigdugja a várost. A feleséged is vele akart dugni, mivel hozzá vonzódik szexuálisan, nem hozzád.
Te pedig vagy a megcsalt férj, aki nem vonzó szexuálisan, viszont van pénzed, magas fizetésed, autót adsz az asszonynak stb. Az a típus vagy, aki mellett pusztán a pénz miatt vannak az ilyen tipikus kispénzű műkörmös nőcik, míg mellette félredugnak a valóban szexuálisan vonzó férfiakkal.
Vagyis az előnyös anyagi helyzeted miatt volt melletted a feleséged, de nem férfiként tekintett rád, hanem csak egy fejőstehénnek, akiről leakaszthatja a lóvét. Dugni pedig olyan pasival dugott, akihez szexuálisan is vonzódik.
Részvétem, de vigasztaljon, hogy rengeteg férfivel teszik ezt meg nők, úgy, hogy sosem derül ki. Tanulj ebből az esetből, és vedd tudomásul, hogy a nőknek ugyanúgy szükségük van szexuálisan vonzó férfiakkal való szexre, viszont ha ezt te nem tudod nyújtani, akkor csak a pénzed miatt lesznek veled, és melletted vonzó férfiakkal fognak dugni. Ja, és ne adj pénzt nőnek és ne is tartsd el többet. Így legalább az biztos lesz, hogy nem csak a pénzedért visel el.
"Honnan a rákból tudjátok, hogy NEM SZÓLT? Ott voltatok? Mindenki csak ítélkezik azon ha egy feleség félrejárt, akkor aztán rögtön ő az aljas. És ha előtte mondjuk évekig járt a szája, hogy változtasson?"
akkor meg félredugás helyett be lehet adni a válópert, csak nyilván kényelmes, hogy a feneke alá van tolva a lakás meg a kocsi.
"Miért van az, hogy egyesek (nyilván feminista némberek) a nők félrelépését természetesnek veszik,"
te valamit igen félreértesz a feminizmusból. én feminista vagyok, ami azt jelenti, hogy hiszek az egyenjogúságban (ami egyenlő kötelességekkel is jár, nemcsak jogokkal). az utánam válaszoló nem tartja magát feministának, amit jól is tesz, mert ő a félrekúró feleséget védi.
21-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!