Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak! Nem gondoljátok...

Fiúk/férfiak! Nem gondoljátok férfiatlannak ha egy pasi meg üt egy nőt?

Figyelt kérdés

Bántottatok már egy nőt?

Megbántátok utána?

Miért tettétek?

Vagy sosem ütnétek meg egy nőt???

Mit gondoltok azokról akik igen???

Válaszaitokhoz légyszi kort és nemet is írjatok!!!

2012. okt. 23. 10:47
1 2 3 4
 31/40 Theodorik84 válasza:
68%

Én még sosem bántottam nőt, és ezt még nem bántam meg. Egyszer kerültem nagyon közel hozzá hogy megüssek nőt (volt menyasszoynomat) mikor találtam egy képet ahogy egy sráccal épp smárol (előtte való héten utaztak strandra páran barátaival/barátnőivel) és ahelyett hogy bocsánatot kért volna még neki állt feljebb, hogy épp aludt és úgy kapta le a srác és bla-bla-bla (persze arra nem volt magyarázat hogy miért öleli át a srácot és hasonlók, az idegtől nem láttam) de akkor is csak a falba ütöttem egyet-kettőt...(inkább az én kezem törjön minthogy egy nőt megüssek akármit is művel).

Aki megüt egy nőt az egy gyenge férfi aki kapcsolatra sem méltó.... 28/F

2012. okt. 24. 22:40
 32/40 A kérdező kommentje:

30-as megértem a kiborulásodat és jó azt olvasni hogy megbántad és hogy többet ilyet nem akarsz elkövetni sztem ez is egy becsülendő dolog hiába tettél egy nagyon rossz dolgot, de akkor is a lényeg az hogy meg bántad!!!

31-es, te meg egy tiszteletre méltó ember vagy mert nem sok férfi tudja magát így kontrolálni!!!

2012. okt. 24. 22:53
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Más egy megérdemelt egyszeri pofon és más az álladó ok nélküli verés. A kettőt ne kavarjuk össze. Nő meg ütni bunkóság, de férfit is. A tisztelet jár ugyan úgy mind a két félnek, erőszak nélkül. Miért lenne különb egy férfi mint egy nő, vagy épp fordítva?
2012. okt. 25. 11:40
 34/40 anonim ***** válasza:
Írta itt valaki, hogy az különb, ha a nő üti meg a férfit? Én nem olvastam ilyet....
2012. okt. 25. 11:48
 35/40 anonim ***** válasza:
61%
Nem írta senki, de azt se, hogy nem lenne különb....mindenki csak az szajkózta, gyávaság, megütni egy nőt, gyengeség megütni egy nőt.. és a fordítottja? aki a fordítottját írta, az le lett pontozva....
2012. okt. 25. 11:52
 36/40 anonim ***** válasza:
71%
Akármilyen is az ember neme, ha erőszakot alkalmaz, azzal teljesen lejáratja magát.
2012. okt. 25. 12:01
 37/40 anonim ***** válasza:
Én is azt vallom, mint az utolsó.
2012. okt. 25. 12:31
 38/40 anonim ***** válasza:
11%

Aki megüt egy nőt, az egy undorító féreg.

Ha nő üt meg férfit az csak azért elfogadottabb, mert nők inkább kerülnek olyan helyzetbe, amikor nem tudnak mással védekezni. Aki először támad , akár nő akár férfi, az egy undorító élőlény és nem érdemli meg, hogy embernek nevezze magát.

Aki azt mondja, hogy sok helyzet van amikor kijár valakinek egy pofon, az gondolkodjon el, hogy emberek között akar-e élni.

2012. okt. 31. 15:29
 39/40 anonim ***** válasza:

En no vagyok, sok olyat ismerek, hogy ha a ferje lennek, valoszinuleg en is megutnem, pedig ritka megerto ember vagyok... Sajnos van olyan, hogy szakad a cerna.

Amugy, az mennyire ferfias, ha egy pasi felrek.fel? Szerintem pontosan ugyanannyira, mint megutni.

2012. nov. 6. 07:51
 40/40 anonim ***** válasza:

Kérdező! ez annyira nem válasz a kérdésedre, de gondoltam beillesztem ezt a kérdést, még én tettem fel nem is olyan régen :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. nov. 6. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!