Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak! Nem gondoljátok...

Fiúk/férfiak! Nem gondoljátok férfiatlannak ha egy pasi meg üt egy nőt?

Figyelt kérdés

Bántottatok már egy nőt?

Megbántátok utána?

Miért tettétek?

Vagy sosem ütnétek meg egy nőt???

Mit gondoltok azokról akik igen???

Válaszaitokhoz légyszi kort és nemet is írjatok!!!

2012. okt. 23. 10:47
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarok nagyon beleszólni a magánéletebe, de az ilyen ember nem érdemli meg, hogy barátnője legyen.
2012. okt. 23. 13:42
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdés..... Ha ilyen, akkor miért vagy vele? Miért nem hagyod el?
2012. okt. 23. 14:53
 23/40 A kérdező kommentje:

mert tudom hogy szeret és így nem hagyná hogy elmenjek...és félek hogy akkor mit tenne...

borzrasztó féltékeny://

2012. okt. 23. 15:09
 24/40 anonim ***** válasza:
31%
A mai nők nem képesek alázatot tanúsítani a férfi nem iránt. És igen sok nő megérdemelne egy két pofont.
2012. okt. 23. 15:30
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan jár a pofon. remélem kapsz is egyet kettőt , de nem azért amit tettél hanem azért mert még vele vagy. És még panaszkodnak a nők, hogy nincs rendes pasi a világon...mert a suttyókat éltetik...
2012. okt. 23. 16:01
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Neharagudj, de honnan veszed, hogy ez az ember szeret téged???? Ha szeretünk valakit, akkor nem lennénk képesek megütni!!!!! Ez rossz kifogás.
2012. okt. 23. 16:03
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

"mert tudom hogy szeret"

Ok, innentől nem érdekel a téma.

2012. okt. 23. 16:19
 28/40 anonim ***** válasza:

Én a kettes válaszoló vagyok. Azt írtam, lehetnek helyzetek, amikor jogos a pofon, de teljesen másra gondoltam akkor. Például szórakozóhelyen kikezd egy nő egy másik férfival, holott párja van. Ezekhez hasonló kaliberű dolgokra értettem. VISZONT!

A te eseted más! Semmi értelme mellette maradnod! Ez nem szeretet, ez birtoklás és hatalomvágy. És te egy ilyen embert szeretsz?!

Idefigyelj, azonnal hagyd ott, ha jót akarsz magadnak! Nem fog megváltozni, ilyen marad!

Ha kell, kérj segítséget! Egyébként pedig remélem, hogy hamarosan találkozik majd valakivel, aki majd a sz...t is kiveri belőle, mert azt érdemelné!

2012. okt. 23. 19:02
 29/40 Synesztro ***** válasza:
100%
25/F Én nemrég váltam el, belefutottam egy olyan házasságba, amibe sohasem kellett volna. Fél éven keresztül az orromnál fogva vezetett a volt nejem. Már terhes volt mástól, mikorra kiderült a dolog, én azonnal beadtam a válópert, és elköltöztem a közös lakásunkból. Mikor úgy 3 héttel később átmentem, hogy megbeszéljük a részleteket, csúnya veszekedésbe torkollott az egész, nagyon csúnya dolgokat vágtunk egymás fejéhez, végül a szemembe röhögött, és közölte:"Talán az fáj, hogy nem mondtam el, hogy melletted még hány F@sz volt Bennem? Tudod mit? Élveztem minddel, és újra megtenném." Itt elcsattant az első tenyérrel, és nem erőből adott pofonom, amit szó nélkül követett még 2, majd sarkon fordultam, és elmentem. Előtte is egy gerinctelen féregnek tartottam azt, aki nőt üt, és ez most sincs másképp. Már megbélyegeztem magam, ezzel én is az lettem, és ez alól nem mentesít az sem, hogy a környezetemben mindenki "ezt tette volna a helyemben".:( Sőt a mostani párja a közös baráti körünkből azt meséli, hogy a mostani párja ugyanígy hűtlenség miatt, beleverte a fejét az ablakba, úgy, hogy a lány elájult, és elvitte a mentő. De én ettől sem érzem jobban magam. Az igazság az, hogy ha már idáig fajul egy vita, akkor az már menthetetlen, de inkább váljon szét egy pár enélkül, méltóságteljesen, minthogy elveszítse emberi méltóságát ezáltal.:( Soha nem akarom még egyszer megtenni, elhiheted, és a mostani párom sem fél Tőlem, ő azt mondja megérti hogy miért tettem, több ilyen helyzet nem fog adódni, én pedig legközelebb inkább a falat veszem célkeresztbe, ha ennyire feldühödök, ettől még az is jobb.:(
2012. okt. 24. 15:26
 30/40 anonim ***** válasza:
Hát ez nem volt szép tőled, mondjuk tőle sem volt szép, hogy így megalázott, és a szemedbe nevetett. Hidd el, az ilyeneknek lesz még baja az életben a te pofonjaid nélkül is.
2012. okt. 24. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!