Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jöttél rá, hogy a párod...

Hogy jöttél rá, hogy a párod megcsalt?

Figyelt kérdés

Elutaztam pár napra, nem is gyanítottam semmit, amíg takarítás közben óvszercsomagolás maradványát találtam az ágy alatt. Mi nem használunk...Őszintén azt hittem ilyen csak a mesében van...még nem tértem magamhoz. A saját ágyunkban...

Mások hogy jöttek rá? Akár férfi, akár nő.

2012. okt. 21. 18:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

3 vagyok.

Eloszor azt hittem almodok. Aztan az exem felugrott valamit magyarazott en meg egy hatalmas pofont vagtam le neki es eljottem egy darabig szaladt utanam aztan csak hivogatott.

Vissza mentem anyukamhoz, alig lattam az utat annyira sirtam.

2012. okt. 21. 18:57
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Még mindig a 4-es vagyok!

Sajnálom, szörnyű érzés, az tény.

Ha egy idegennel egy éjszakára félre lépett volna, azt mondom TALÁN megpróbáltam volna vele újra, egy botlás után.

De így, hogy valakivel huzamosabb időn át, tehát érzelmeket kezdett el táplálni iránta, így nem ment!

2012. okt. 21. 18:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Néhány gyöngyszem: Informatikus létére az idióta naplóztatta az msn beszélgetéseit, amit véletlenül megtaláltam.

Két nap alatt üres lett a kocsink tankja, pechjére az én bankkártyámról tankoltunk, pontosan emlékeztem rá, hogy mikor, így a kifogás, hogy rossz a memóriám, nem jött be. (kirándulni volt)

Éjszakai 24 órás szolgálatot adott, de soha nem számolták el neki. (Rossz volt a bérprogram, szerinte)

A barátnője feltöltött egy közös képet kettejükről,egy közösségi portálra ..(miközben ő éppen "dolgozott"

Volt neki egy "privát" telókártyája, amit egyszer elfelejtett kicserélni a publikusra, keresték...

Elment kocsit mosni, kb. három óra múlva jött haza, sokan voltak, nem várta meg, hogy sorra kerüljön..

Elfelejtette törölni a csajról készített képeit a fényképezőnkről...

Mindezt honnan tudom? Egyszer eljött hozzám a barátnője, és kitálalt, addig csak sejtéseim voltak.

Ilyenekre gondoltál?

2012. okt. 21. 19:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Már egy ideje nagyon furcsán viselkedett, semmiféle magyarázatot nem adott, ezért szakítottam vele, mondjuk szombaton. Este felhívtam, mert rossz érzés volt bennem, utóbb elmondta, hogy egy kolleganőjével szexelt, mert hogy mi már úgyis szakítottunk. Egy közös haverunknak elmeséltem ezt másnap, mondtam, hogy meg is csalt. Azt mondja, tudom. Mondom, mi van, honnan? Hát ők csütörtökön találkoztak, és bevallotta neki a srác az esetet. Na itt már nem kellett nagy ész hozzá, hogy rájöjjek, hogy miért viselkedett a gerinctelen tetűje olyan furán, és hogy nem a szombati volt az első szexük.
2012. okt. 21. 19:23
 15/20 A kérdező kommentje:
Azért elég durva dolgokat írtok. Őszintén hogy gondolják, hogy a másik hülye??? Nem is értem.
2012. okt. 21. 19:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem. Azt gondolják, nekik mindent lehet, és annyira okosak, hogy majd ezt megoldják szépen csendben.
2012. okt. 21. 19:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Van egy ismeros lany. Kulonbozo kozosehi portalokon meg badoo ... jon ossze paikkal. Egy ket alkalom es kesz.

Meselt dolgokat, a pasi szervibe viszi a kocsit es helyette felugrik hozza, kutyasetaltatas helyett atugrik hozza, vasarlas (tesco) elott, .

A pasik "boldog" parkapcsolatban hazasagban elnek es nem hagynak el a b.nojuk feleseguk de megis milyen sokan csinaljak ezt.

Miert?

2012. okt. 21. 19:49
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szakítottunk mert furcsán viselkedett, kötekedővé vált, állandóan egyedül akart menni bulizni. A számonkérés nem használt, a haverjai őt védték.

Mivel az én gépemet használta állandóan (együtt éltünk...), bejelentkeztem az msn-jére, és rögtön olyan naplózott beszélgetéseket találtam a haverjaival, hogy csak na. A csajozásokról. Aztán kiderült, hogy még az előttem lévő exbarátnőjével is megcsalt.

Mondanom sem kell, hogy ezután szembesítettem és kitettem a szűrét...utána meg tepert, mint az atom, még gyűrűt is vett, meg rózsát hordott a lábtörlő elé a mocsokja. Hiába.

2012. okt. 22. 01:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én történetem is egy igazi gyöngyszem:

hatalmas udvarlás, szerelem, kiköltöztem utána külföldre. Két év után, álmomból ébredtem egy sms-re, megnéztem, de az ő telefonja volt. Már arról beszélgettek, hogyan hozza ki a nőt és milyen munkát tud neki szerezni. Kiderült ez csak egy volt a sok megcsalás közül.

Az egyik "nővel" pár napra rá már összebútorozott, megkérte a kezét, azt hittem belepusztulok. Vagy 15 kilót fogtam (1 hónap alatt) és láncdohányos lettem.

Aztán a sors igazolta önmagát. A mennyasszonyát is ugyanolyan undorító körülmények között megcsalta és kidobta. És kiköltöztetett egy másik csajt magához. A csaj saját bevallása szerint is azt kapta amit megérdemelt, most pedig próbálja összekaparni magát. Hihetetlen milyen férgek vannak.

Én azóta boldog feleség vagyok, épp babát várok!

2012. okt. 22. 14:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Közösségi oldalon levelezett a nővel. Egyszer beléptem hozzá véletlenül. Mindent elolvastam. Senkinek nem kívánom!
2012. dec. 5. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!