Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttél rá, hogy a párod (exed) megcsalt?
Figyelt kérdés
Egyáltalán, hogy lehet ezt feldolgozni, és meg lehet bocsátani?2009. aug. 7. 12:48
1/4 anonim válasza:
Nekem elmondta, de aztán dobtam is. Ha egyszer megtette, megtenné legközelebb is én így vagyok ezzel.
Mondjuk legalább őszinte volt.
21/F
2/4 anonim válasza:
én még szerencsére nem voltam ilyen helyzetbe, de valakitől hallottam, hogy úgy jött rá, hogy megérezte a nőjén a másik férfi szagát. És van benne igazság mert énis voltam már olyan férfival akinek olyan erős testszaga volt, hogy a tenyeremen éreztem a f a r k á n a k a szagát két napig akár mivel mostam kezet. Irtó zavaró volt.
A testi kontaktust talán még meg tudom bocsátani, bár az is marró, de ha szereti is a másikat, nos akkor nem értem mit keres még mellettem. De ha feldolgozhatatla helyzetbe vagyok és kapaszkodom a másikba akkor jólehet én vagyok a hülye, hogy hagyom hogy 50x megcsaljon.
3/4 anonim válasza:
elmondta, de a szakítás után :@ nagyon szemét volt és még röhögött is rajta... mindezt msn-en persze aztán élőben is, de nőt nem ütnék meg soha... pedig szarul esett képen vágtam volna, hogy még vigyorgott is rajta...
4/4 anonim válasza:
megnéztem a naplózottjait.. tagadta... de később megtudtam a haverjaitól..hogy nem is egyszer... a mai napig nem vallaná be.. ezt sehogy nem lehet megbocsátani.. részemről főleg a hazugság részt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!