Elvárnád, hogy valamit reagáljon erre a párod? Párom családja kikezdte a külsőmet, mivel nagyon vékony vagyok. Ő nem reagált rá semmit.
Figyelt kérdés
Párom családja mikor meglátott egyből úgy fogadott,hogy "jézusom,de sovány vagy,biztos nem kapsz enni,vagy lehet,hogy beteg vagy?Nem hullik a hajad? Vérképet kellene nézetni"stb. Jó,hogy azt nem mondják,hogy úgy nézek ki mint egy rákos...Mindig is vékony voltam,ilyen a testalkatom,nem tudok hízni...Párom meg egyszerűen nem is reagált rá semmit. Normális dolog volt tőle? Vagy csak én reagálom túl? Szinte sírni tudtam volna,mikor ilyeneket mondtak rám.2012. okt. 21. 14:56
31/35 anonim válasza:
Utolso-hát nem hinném hogy kövér lennél ha én 172cm vagyok,26kg és engem meg gebéznek :D megáll az ész,már nem tudnak mivel bántani
32/35 anonim válasza:
Én amúgy nem gondolom, hogy a kérdező párja azért nem vette védelmébe a kérdezőt, mert nem szereti. Arról van szó, hogy az a típus, aki nem meri vállalni a konfliktust, fél a konfrontációtól. Inkább lapítok csendben, mint szar a fűben, csak hogy ne kelljen összecsapnom anyucival. Magyarul egy beszari, tutyimutyi alak. Ki nem állhatom ezt a fajtát.
33/35 anonim válasza:
bocsi rosszul írtam 56kg vagyok :D
34/35 anonim válasza:
az én ex-em is ilyen volt,nem véletlenül lett ex.Tutyi-mutyi alak...sosem állt ki mellettem senkivel szemben sem.Az ilyen maradjon csak az anyukája mellett,ott a helye.(mellesleg ott is van,35 éves esze ágában sincs önálló életet kezdeni,pedig nője is van,akivel összecuccolhatna,de hát munkanélküli szegénykén,anyuci így eltartja,arra se kell hogy gondja legyen,hogy magáról gondoskodjon)
35/35 anonim válasza:
utolsó voltam.Még annyit,az ex-emnek van 2 gyereke 2 anyától,(a 2. én vagyok),az előző és az én fiamtól is akkor lépett le vissza anyucihoz,mikor a gyerekek 3 évesek voltak.A mostani nőci még fiatal,kíváncsi vagyok ha gyereket akar (mert neki még nincs) apuci mit lép."majd anyám megmondja"...óvjon meg az isten mindenkit az ilyen félresikerült pasiktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!