Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárnád, hogy valamit reagálj...

Elvárnád, hogy valamit reagáljon erre a párod? Párom családja kikezdte a külsőmet, mivel nagyon vékony vagyok. Ő nem reagált rá semmit.

Figyelt kérdés
Párom családja mikor meglátott egyből úgy fogadott,hogy "jézusom,de sovány vagy,biztos nem kapsz enni,vagy lehet,hogy beteg vagy?Nem hullik a hajad? Vérképet kellene nézetni"stb. Jó,hogy azt nem mondják,hogy úgy nézek ki mint egy rákos...Mindig is vékony voltam,ilyen a testalkatom,nem tudok hízni...Párom meg egyszerűen nem is reagált rá semmit. Normális dolog volt tőle? Vagy csak én reagálom túl? Szinte sírni tudtam volna,mikor ilyeneket mondtak rám.
2012. okt. 21. 14:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Utolso-hát nem hinném hogy kövér lennél ha én 172cm vagyok,26kg és engem meg gebéznek :D megáll az ész,már nem tudnak mivel bántani
2012. okt. 22. 12:22
 32/35 anonim ***** válasza:
Én amúgy nem gondolom, hogy a kérdező párja azért nem vette védelmébe a kérdezőt, mert nem szereti. Arról van szó, hogy az a típus, aki nem meri vállalni a konfliktust, fél a konfrontációtól. Inkább lapítok csendben, mint szar a fűben, csak hogy ne kelljen összecsapnom anyucival. Magyarul egy beszari, tutyimutyi alak. Ki nem állhatom ezt a fajtát.
2012. okt. 22. 13:55
 33/35 anonim ***** válasza:
bocsi rosszul írtam 56kg vagyok :D
2012. okt. 22. 14:19
 34/35 anonim ***** válasza:
az én ex-em is ilyen volt,nem véletlenül lett ex.Tutyi-mutyi alak...sosem állt ki mellettem senkivel szemben sem.Az ilyen maradjon csak az anyukája mellett,ott a helye.(mellesleg ott is van,35 éves esze ágában sincs önálló életet kezdeni,pedig nője is van,akivel összecuccolhatna,de hát munkanélküli szegénykén,anyuci így eltartja,arra se kell hogy gondja legyen,hogy magáról gondoskodjon)
2012. okt. 22. 14:37
 35/35 anonim ***** válasza:
utolsó voltam.Még annyit,az ex-emnek van 2 gyereke 2 anyától,(a 2. én vagyok),az előző és az én fiamtól is akkor lépett le vissza anyucihoz,mikor a gyerekek 3 évesek voltak.A mostani nőci még fiatal,kíváncsi vagyok ha gyereket akar (mert neki még nincs) apuci mit lép."majd anyám megmondja"...óvjon meg az isten mindenkit az ilyen félresikerült pasiktól!
2012. okt. 22. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!