Elvárnád, hogy valamit reagáljon erre a párod? Párom családja kikezdte a külsőmet, mivel nagyon vékony vagyok. Ő nem reagált rá semmit.
Figyelt kérdés
Párom családja mikor meglátott egyből úgy fogadott,hogy "jézusom,de sovány vagy,biztos nem kapsz enni,vagy lehet,hogy beteg vagy?Nem hullik a hajad? Vérképet kellene nézetni"stb. Jó,hogy azt nem mondják,hogy úgy nézek ki mint egy rákos...Mindig is vékony voltam,ilyen a testalkatom,nem tudok hízni...Párom meg egyszerűen nem is reagált rá semmit. Normális dolog volt tőle? Vagy csak én reagálom túl? Szinte sírni tudtam volna,mikor ilyeneket mondtak rám.2012. okt. 21. 14:56
1/35 anonim válasza:
Szerintem csak aggódtak a szülei, nem pedig bántani akartak és ezért nem szólt a párod sem.
2/35 anonim válasza:
Jó bunkó családba kerülsz.Biztos akarod?:)De komolyra,vedd viccesre a figurát.Ha látják rajtad zokon veszed vérszívóvá válnak.Szólogass be te is.Látom itt mindenki zsíros,jó helyre teszem a seggöm.
3/35 anonim válasza:
Szólj vissza,hogy na mi van,irigykedsz,ducikám?
4/35 anonim válasza:
Én az első válaszadóval értek egyet!Csak féltenek azért kérdezték és ezt a párod tudhatja,mert az ő családja,ha szerinte is sértésként akarták volna mondani biztos megvédett volna ha szeret!
5/35 anonim válasza:
4-es szerinted az féltés aggodás"biztos nem kapsz enni"?Ne már hozza a fiam a barátnőjét és ha látom is vékony azt mondom biztos nem kap enni?Hát milyen fogadtatás ez ha nem bunkó?
6/35 anonim válasza:
Vannak szókimondó emberek!Van aki kimondja,amit először gondol és lehet ez jutott először eszükbe!Nem mindenki egyforma!4-es voltam!
7/35 anonim válasza:
Te tudod, milyenek a szülők, féltésből mondták-e vagy szekálásból! De a férjed nyilván elfogult, ezért biztos benne, hogy aggódnak érted. Ez azért nem olyan jellegű volt szerintem, ami miatt a férjemnek össze kellett volna veszni a családjával.
A legjobb tényleg, ha átsiklasz ezek felett és válaszolsz, nem bántóan , mégis érzékeltetve a dolgot.
Hogy a párodnak tetszik, és legalább 2 gyerek után se leszel elhízott disznó.
8/35 A kérdező kommentje:
Nem aggódással néztek rám! Végigméregettek és a párom is nagyon jól látta,azt is látta mindenki,hogy borzalmasan rosszul esett amiket mondtak. Párom meg állt és hallgatta,meg se szólalt.Éppen ezaz,hogy ha szeretne és látja,hogy megbánt a családja akkor kiáll mellettem,nem? Na ez nem történt meg.
2012. okt. 21. 15:19
9/35 anonim válasza:
Na de könyörgöm, ha valakit meg akarok sérteni, akkor nem a vérképet mondom, hanem megkérdezem mikor vette be az utolsó féregirtót.
Szóval a szándékos sértések ennél keményebbek. Ez nem bántás volt, sima szülői viselkedés.
10/35 anonim válasza:
Tehát azzal csúfoltak, hogy tökéletesen megfelelsz korunk szépségideáljának? Azok a szemetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!