Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárnád, hogy valamit reagálj...

Elvárnád, hogy valamit reagáljon erre a párod? Párom családja kikezdte a külsőmet, mivel nagyon vékony vagyok. Ő nem reagált rá semmit.

Figyelt kérdés
Párom családja mikor meglátott egyből úgy fogadott,hogy "jézusom,de sovány vagy,biztos nem kapsz enni,vagy lehet,hogy beteg vagy?Nem hullik a hajad? Vérképet kellene nézetni"stb. Jó,hogy azt nem mondják,hogy úgy nézek ki mint egy rákos...Mindig is vékony voltam,ilyen a testalkatom,nem tudok hízni...Párom meg egyszerűen nem is reagált rá semmit. Normális dolog volt tőle? Vagy csak én reagálom túl? Szinte sírni tudtam volna,mikor ilyeneket mondtak rám.
2012. okt. 21. 14:56
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
42%
A párodnak miért nem mondtad el,hogy ez neked rosszul esett??
2012. okt. 21. 15:26
 12/35 anonim ***** válasza:
52%
De most találkoztál velük először? Mert, ha nem, eddig nem vették észre milyen vagy?
2012. okt. 21. 15:33
 13/35 anonim ***** válasza:
78%
Én is vékony vagyok, de ilyeneket senki nem szólt be. Bunkok voltak, beszélni kell a paroddal vagy vedd meg magad.
2012. okt. 21. 15:37
 14/35 A kérdező kommentje:
De mondtam,és nagyon össze is vesztünk,mert nem ez volt az első(mással kapcsolatosan),hogy nem védett meg. Nem most találkoztunk először,mindig is szekálnak,de most mégjobban...
2012. okt. 21. 15:37
 15/35 anonim válasza:
62%
En mindenkeppen megbeszelnem ezt a paroddal, es azt is hogy szoljon a csaladjanak is hogy kicsit gondoljak meg jobban hogy mit mondanak,vagy hogy fogalmaznak!De a ha tovabbra is megjegyzeseket tesznek en a helyedben nem mennek hozzajuk,vagy jeleznem hogy amig nem hajlandoak nem szekalni addig jobb ha nem talalkoztok...persze ez csak az en velemenyem!
2012. okt. 21. 15:41
 16/35 A kérdező kommentje:
Engem nem az ilyen viselkedésre neveltek a szüleim! Én nem tudok senkivel bunkó módon viselkedni sajnos! Jóval idősebbek tőlem,ilyeneket hogy is mondhatnék?
2012. okt. 21. 15:42
 17/35 anonim ***** válasza:
88%
A kor nem érdem, hanem állapot. Ezt egy negyvenes szülő mondja most neked.
2012. okt. 21. 15:45
 18/35 anonim ***** válasza:
79%

Igen, elvarnam, de ö sem vedne meg. :) A ferfiak mar csak ilyenek, gyenge pontjuk az anyja, neveltetese - olyan, amilyenne a mama nevelte. Ezert nem mind kepesek ra. Most, 40 evesen se. :(

En nem verem a gyerekeimet, nem felemlitem meg, hanem hagyom az egyenisegüket kialakulni, tudatosan, igy nekem mar most is ellent mondhatnak. Igy nem ilyenek lesznek. Ennyit a nevelesröl.

Igy ahogy irtak, humorral vedd fel vagy ne vedd fel az ilyesmit, tedd, ahogy neked is jo. A parodnak igy tetszel, vagy?

Amugy az egesz vicces, mert a parod vegülis hazavitte a sajat izleset, es a parod izleset kritizaltak... :)

Szerintem tapintatlanul reagaltak, mert azert a velemenyüket ugy is szoba hozhattak volna, hogy ne sertsenek meg. Egy jo tanacs az EMK-bol: az erzeseidet mindig elmondhatod, szerintem. Nekik is megmondhatod azonnal, hogy "most megbantva erzem magam" vagy "rosszul esik, hogy ezt mondod".

2012. okt. 21. 15:47
 19/35 anonim ***** válasza:
72%

Ha jól értem, konfliktuskerülő típus a párod?

Más esetekben mennyire áll ki a saját véleménye mellett másokkal szemben?

2012. okt. 21. 15:50
 20/35 anonim ***** válasza:
90%

De nem kell őket megbántanod!

Mondd, hogy kezded unni , hogy bántanak ezért téged, NEKED ÍGY JÓ! Nem baj, ha nem tudják elfogadni, de feleslegesen ne tegyék mindig szóvá! Köszönöd szépen!

2012. okt. 21. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!