Elvárnád, hogy valamit reagáljon erre a párod? Párom családja kikezdte a külsőmet, mivel nagyon vékony vagyok. Ő nem reagált rá semmit.
Igen, elvarnam, de ö sem vedne meg. :) A ferfiak mar csak ilyenek, gyenge pontjuk az anyja, neveltetese - olyan, amilyenne a mama nevelte. Ezert nem mind kepesek ra. Most, 40 evesen se. :(
En nem verem a gyerekeimet, nem felemlitem meg, hanem hagyom az egyenisegüket kialakulni, tudatosan, igy nekem mar most is ellent mondhatnak. Igy nem ilyenek lesznek. Ennyit a nevelesröl.
Igy ahogy irtak, humorral vedd fel vagy ne vedd fel az ilyesmit, tedd, ahogy neked is jo. A parodnak igy tetszel, vagy?
Amugy az egesz vicces, mert a parod vegülis hazavitte a sajat izleset, es a parod izleset kritizaltak... :)
Szerintem tapintatlanul reagaltak, mert azert a velemenyüket ugy is szoba hozhattak volna, hogy ne sertsenek meg. Egy jo tanacs az EMK-bol: az erzeseidet mindig elmondhatod, szerintem. Nekik is megmondhatod azonnal, hogy "most megbantva erzem magam" vagy "rosszul esik, hogy ezt mondod".
Ha jól értem, konfliktuskerülő típus a párod?
Más esetekben mennyire áll ki a saját véleménye mellett másokkal szemben?
De nem kell őket megbántanod!
Mondd, hogy kezded unni , hogy bántanak ezért téged, NEKED ÍGY JÓ! Nem baj, ha nem tudják elfogadni, de feleslegesen ne tegyék mindig szóvá! Köszönöd szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!