A családom kigúnyol mert vékony vagyok. Miért ilyenek?
-Jaj olyan gyámoltalan vagy, csak tudnám miért nem vagy erősebb
-Te meg kövér, csak tudnám miért zabálsz
ENNYI
30 éves férfi vagyok! 186 cm és 80kg talán egy kicsit vékonyabb alkat. Középiskolás 15 éves koromban 53 kg voltam és 186 cm magas!Nekem is sokat mondogatta mamám, hogy jajj vékonykám meg így meg úgy. Nekem elég szarul esett, mert nem tudtam ellene mit tenni... Ma már leszarom, ha vékonynak tartanak, mert senkinek semmi nem jó soha: ha meleg van, akkor miért nincs hidegebb, ha hideg, akkor melegebb, ha nem esik akkor miért nem esik már, ha esik, akkor minek ennyi eső... sorolhatnám..
Ez valami Ősi dolog lehet, hogy a lelkileg vagy testileg gyámoltalanabbat cikizik elsősorban és valljuk be, hogy egy tinédzser korban lévő fiút vagy lányt egész könnyen meg lehet törni ilyen beszólásokkal. 20-tól 30-ig még úgy is sokat változol, csak az egészségedre figyelj, annál fontosabb nincs az életben!!!
Csak a nagyid szokott ilyeneket mondani? Idősebbektől valahogy gyakoribb, hogy a vékonyabbakat szólják le, mint ha attól tartanának, hogy éheznek vagy betegek. "Jaj, olyan sovány/sápadt vagy, eszel te rendesen?"
Ne foglalkozz vele, az adataid szerint teljesen normális a testalkatod, még ha vékony is.
Azt sose fogom megérteni, hogy családon belül miért bántják egymást az emberek a külsejükkel. Nem azt mondom, hogy ha kórosan sovány/elhízott, akkor biztassák a további fogyásra/hízásra, de miért kell így letörni a másik önbizalmát? :(
En 178 cm vagyok es 58-60 kg korul. Raadasul szalkas izmos fajta, ami van rajtam, az sem hajacska, hanem kemeny izom, igy az egesz nagyon vekonynak hat. Pedig mar 30 vagyok es gyermekeim is vannak, hala Istennek csipom mar van, igy nem neznek gyereklanynak, amiota szultem. :)
A lenyeg: en Apukamtol kaptam meg mindig, hogy girnyo vagyok, giliszta, stb. Nem bunko beszolasok voltak, csak zavarta a vekonysagom.
Szerintem az idosebbeknel ez azert van egyebkent, mert a nagyon vekony nokbol regen nem nagyon neztek ki, hogy siman kihord egy gyereket es mellette meg dolgozni is bir.
Nah, par eve mar nincs beszolas. Latja Apukam egyreszt, hogy ilyen vagyok, nem asszonyosodtam meg, tehat nem a sajat hobortomnak koszonheto az alkatom.
Masreszt elismeri, hogy az erommel nincs baj, mert o lepni sem tud, ha a 20-25 kilos gyermekeimet olbe veszi, en viszont siman cipelem oket ha kell, vagy epp a 30 kilos borondok pakolgatasa sem jelent nekem gondot.
Ne idegesitsd ezen magad, mindenkinek mas tetszik es regen ez a testalkat tenyleg nem volt tul vonzo. Gondolj bele, hogy ezelott szaz evvel mit hallgattak az ilyen alkatu lanyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!