Miért ilyen nagy baj hogy vékony vagyok?
Én is vékony voltam világ életemben. Azért ilyenek, mert nem tartozol az átlagba. Hidd el, vannak olyan férfiak akik a vékony testalkatú nőket szeretik, nem pedig a húsosabb, nagy mellűeket. Pl a férjem. :) Én se híztam semmitől, csak miután teherbe estem. Na akkor feljött 18 kiló, amiből már 1 hét után 15 lement. Küzdök keményen a megmaradt 3 kilómért, hátha sikerülne megtartani.
Kedves kérdező! Hány éves is vagy?
19 éves koromban én is ilyen kákabelű voltam. Pedig már akkor is szedtem fogamzásgátlót. Most 22 vagyok 170 cm és 56 kg. Nem vagyok vastag, de megjelent rajtam ilyen "bébiháj" derék tájékon, ami iszonyatosan zavar. Szerencsémre van kis mellem is, szóval nem vagyok ez a vasalódeszka típus.
Ne csüggedj, még változhat rengeteget a tested, nem mondom hogy 2 év múlva "gurulni" fogsz, de még nőiesedhet a tested. Esetleg ha komolyan sportolnál, heti több alkalommal, kicsit izmosodhatsz, az meg ugye nehezebb, mint a zsír ;)(Mondjuk rengeteg édesség, üdítő és gyorskaja hamar meglátszik az emberen.)
Ne is foglalkozz velük.
Én pont olyan szerencsétlen alkat vagyok, hogy aránylag nehéznek számítok (74 kg), de ha ledobok még 4 kilót, kilátszanak a csigolyák a hátamon. Rosszul is érzem magam, hogy kövér vagyok, de ha lefogyok, akkor úgy nézek ki, mint aki most szökött Auchwitz-ból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!