Miért ilyen nagy baj hogy vékony vagyok?
Én vagyok itt a legsoványabb, fel a fejjel. 180 centi 55 kiló, 24 év, 1 gyerek után.Terhesen felszedtem 20 kilót, dögös is voltam. Aztán lefogytam 24-et.
Én is eszek össsze-vissza, nem jön rám semmi. Mellem, fenekem nincs.
Én most keresek föl egy dietetikust, hátha tud valami okosat mondani. Nekem kb. 15 kilót föl kéne szednem.
Szóval teljesen megértelek, bár nekem eddig még nem szóltak be a soványságom miatt. (csak anyám meg apám).
Én a 180cm/60kg-os vagyok.
Kicsit szélesebb a csípőm így 26-27-28-as farmerokat hordok.
Mivel már elfogadtam hogy ilyen vagyok bármit felveszek, a modelleken is minden jól áll, tehát szerintem ezen ne aggódj. nekem is van csőszárú, egyenes, enyhén trapéz, extra trapéz naci és mindet hordom, van csípő és magas derekú is.Na egy heppem van, hogy nem szeretem ha kivan a derekam, és ez ilyen magasság mellett nem olyan egyszerűen megvalósítható.
Én most 55-56 kg vagyok (172 cm). Én is mindig vékony voltam, de mostanra valahogy "kerekedtem" magamhoz képest. 20 és 23 éves korom között szedtem fel talán a legtöbbet.
Most nagyon formás feenekem van, tűrhető combjaim, a vádlim lehetne kicsit vastagabb, szerintem a cicik is teljesen elfogadhatóak lette (75B és feszes :) ), és már a felkaromon is van kis hús, nem csak a csontok látszódnak.
Viszont amihez nem tudok hozzászokni, hogy hastájékon is megül egy kis "hájacska".
Szóval nem kell izgulni 19 évesen, még sokat fogsz változni.
24N (mindjárt 25 :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!