Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nagy baj hogy...

Miért ilyen nagy baj hogy vékony vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval kezdem az elején,világ életembe vékony voltam,genetika..és egyáltalán nem tudok hízni,pedig szeretek enni,és még finnyás sem vagyok,próbálkoztunk gyógyszerrel,tápszerrel,sportoltam is de semmi,sehogy nem sikerült hogy legalább 1 kg is rám jöjjön.Ennél már csak az a rosszabb amikor mindenki beszól,folyamatosan bántanak,hogy mér nem eszek,hogy nézek ki,stb...Kaptam ennél sokkal durvábbakat is,azt nem inkább nem írnám le.Fiúktól is csak azt kapom hogy a nagymellű,van rajt mit fogni lányokat szeretik,hát ezt igazán jó hallani...Komolyan már ott tartok hogy alig merek emberek közé menni,mert azt hiszem hogy mindenki engem néz hogy biztos anorexiás vagyok vagy mi.Fiukkal meg már pláne nem is merek ismerkedni,mert kinek kéne már ilyen gebe lány?:( Tudom,ez már beteges,de a folytonos bántások miatt,ilyen lettem,hogy már gyűlölöm saját magam,a tükörképem,mindenem.Amugy 168cm 48kg vagyok.Igazából sehol nem látszik ki a csontom,se a bordám,de a lábaim iszonyat vékonyak és hosszúak,meg a kezeim is:( Miért ilyen szemetek az emberek?És mért kell azért bántani amiről nem is tehetek? Semmivel nem különbek nálam,csak mert vékony vagyok.Van még valaki hasonló helyzetben?
2012. jan. 25. 15:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%
Látom a hájasak pontoztak...
2012. jan. 26. 08:14
 22/28 anonim ***** válasza:

Én vagyok itt a legsoványabb, fel a fejjel. 180 centi 55 kiló, 24 év, 1 gyerek után.Terhesen felszedtem 20 kilót, dögös is voltam. Aztán lefogytam 24-et.

Én is eszek össsze-vissza, nem jön rám semmi. Mellem, fenekem nincs.

Én most keresek föl egy dietetikust, hátha tud valami okosat mondani. Nekem kb. 15 kilót föl kéne szednem.

Szóval teljesen megértelek, bár nekem eddig még nem szóltak be a soványságom miatt. (csak anyám meg apám).

2012. jan. 26. 13:20
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer nektek:) Igazából nem olyan könnyen tudom magam elfogadni,de remélem egyszer majd valahogy sikerül híznom:)Lehet még egyszer meglátogatok majd egy orvost.És ti vékony lányok milyen ruhákat hordtok?Mert én egy évbe ha kétszer találok magamnak nadrágot,meg csak ilyen szűk nadrágokat lehet kapni,nekem is olyan van,mert rájöttem h ha bő akkor is hülyén áll mert attól nem leszek husisabb,nem tudom vele takargatni a lábam,abba is csak látszik hogy milyen vékony:/
2012. jan. 26. 18:13
 24/28 anonim ***** válasza:

Én a 180cm/60kg-os vagyok.

Kicsit szélesebb a csípőm így 26-27-28-as farmerokat hordok.

Mivel már elfogadtam hogy ilyen vagyok bármit felveszek, a modelleken is minden jól áll, tehát szerintem ezen ne aggódj. nekem is van csőszárú, egyenes, enyhén trapéz, extra trapéz naci és mindet hordom, van csípő és magas derekú is.Na egy heppem van, hogy nem szeretem ha kivan a derekam, és ez ilyen magasság mellett nem olyan egyszerűen megvalósítható.

2012. jan. 27. 00:08
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
168/48 az tökéletes. Ezen csak irigyelni lehet bármit is... Olyanokkal legyél, akik nem tőgyes teheneket akarnak fejni, vagyis ne a bunyevác paraszt félék mondják már meg neked, hogy mi a jó. Én spec. imádom az ilyen paraméterű lányokat. Keress magadnak megfelelő társat és ismerősöket.
2012. jan. 31. 20:56
 26/28 anonim ***** válasza:
53%

Én most 55-56 kg vagyok (172 cm). Én is mindig vékony voltam, de mostanra valahogy "kerekedtem" magamhoz képest. 20 és 23 éves korom között szedtem fel talán a legtöbbet.

Most nagyon formás feenekem van, tűrhető combjaim, a vádlim lehetne kicsit vastagabb, szerintem a cicik is teljesen elfogadhatóak lette (75B és feszes :) ), és már a felkaromon is van kis hús, nem csak a csontok látszódnak.

Viszont amihez nem tudok hozzászokni, hogy hastájékon is megül egy kis "hájacska".

Szóval nem kell izgulni 19 évesen, még sokat fogsz változni.

24N (mindjárt 25 :) )

2012. jan. 31. 21:03
 27/28 anonim válasza:
Teljesen ugyanígy vagyok én is. 168cm és 48 kg...
2013. júl. 25. 22:58
 28/28 anonim válasza:
hát szerintem ez nem vékony mivel én 172 és 43 kg vagyok... akkor képzeld el én miket szoktam kapni az emberektől
2014. aug. 16. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!