Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nagy baj hogy...

Miért ilyen nagy baj hogy vékony vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval kezdem az elején,világ életembe vékony voltam,genetika..és egyáltalán nem tudok hízni,pedig szeretek enni,és még finnyás sem vagyok,próbálkoztunk gyógyszerrel,tápszerrel,sportoltam is de semmi,sehogy nem sikerült hogy legalább 1 kg is rám jöjjön.Ennél már csak az a rosszabb amikor mindenki beszól,folyamatosan bántanak,hogy mér nem eszek,hogy nézek ki,stb...Kaptam ennél sokkal durvábbakat is,azt nem inkább nem írnám le.Fiúktól is csak azt kapom hogy a nagymellű,van rajt mit fogni lányokat szeretik,hát ezt igazán jó hallani...Komolyan már ott tartok hogy alig merek emberek közé menni,mert azt hiszem hogy mindenki engem néz hogy biztos anorexiás vagyok vagy mi.Fiukkal meg már pláne nem is merek ismerkedni,mert kinek kéne már ilyen gebe lány?:( Tudom,ez már beteges,de a folytonos bántások miatt,ilyen lettem,hogy már gyűlölöm saját magam,a tükörképem,mindenem.Amugy 168cm 48kg vagyok.Igazából sehol nem látszik ki a csontom,se a bordám,de a lábaim iszonyat vékonyak és hosszúak,meg a kezeim is:( Miért ilyen szemetek az emberek?És mért kell azért bántani amiről nem is tehetek? Semmivel nem különbek nálam,csak mert vékony vagyok.Van még valaki hasonló helyzetben?
2012. jan. 25. 15:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%
Az csak egy süket duma, hogy a testesebb lányok igy, meg úgy. Csak ebben az a legnagyobb baj, hogy ezt a karcsú lányok szentírásnak veszik, kissebségi komplexusuk lesz, kiközösítik magukat és bediliznek. Csakhogy az Élet más valamit mond. Tehát ilyen dumák az egyik fülön be, a másikon ki.
2012. jan. 25. 17:39
 12/28 anonim ***** válasza:

Az emberek ilyenek. Én sohasem tudnék csúfolni senkit sem.

Annyira birom, mikor a kövér csajok piszkálják a véknyakat, hogy "bezzeg rajtuk van mit fogni" ja hájt azt lehet rajtuk fogni... Tapintatlan parasztok, arra nem gondolnak hogy akaratán kívül vékony valaki, nem azért mert mániákus fogyókúrázó.

2012. jan. 25. 17:42
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ahogy beköszönt az,hogy kéne találni egy társat,egyből megtalálja magában a hibákat mindenki és akár duci,akár vékony,azt hiszi magáról,hogy ronda.Ez velem is így van,meg szerintem mindenkivel.Az emberek meg szemétládák.
2012. jan. 25. 18:08
 14/28 anonim ***** válasza:

én is pont 48 kiló és 168 centi voltam 3 éve!!

szóval teljesen el tudlak képzelni és engem is folyton bántottak

állandó jelleggel etetni akartak meg midnen... holott el sem hiszed mennyit ettem :D anyám folyamatosan orvoshoz akart cipelni, már majdnem megbolondultam

nem tudom hogyan de betöltöttem a 20at és feljött 10 kiló

most már van 2-3 kiló felesleg is, de még mindig mondogatják, hogy gebe vagyok :/ szóval én már leszrom

lehet, hogy te is 1-2 év múlva majd elkezdesz hízni :):) nekem is egyik percről a másikra történt

2012. jan. 25. 18:32
 15/28 anonim ***** válasza:
94%

Igaz, én csak 163 cm vagyok, és ahhoz 47 kiló, 24 éves.

Mindenki azt mondja, hogy nagyon jól nézek ki, és formás is vagyok. Hogy lehet 5 cm miatt ekkora különsbég?

Nem csak te látod ilyen drasztikusan a helyzetet? Szerintem te is nagyon csinos lehetsz, tudod hányan álmodoznak hosszú vékony végtagokról? Minden ruhát a te alkatodra terveznek!

Nem tudnál egy képet linkelni a tesedről, akár ruhában?! Én nem akarom elhinni, hogy olyannyira vékony lennél, amennyire írod.

Aki beszól, max irigyel. Hisz manapság minden kerekebb nő fogyózik..

Viszont sportolj, fuss, úgy formásabb lesz a kezed, lábad!

2012. jan. 25. 19:06
 16/28 anonim ***** válasza:
91%

Fogadd mélységes együttérzésemet!

172 cm vagyok és 55 kg, ami szerintem se nem sovány, se nem kövér, de szüntelenül azt hallgatom, milyen borzasztó vékony vagyok. A szomszédnéni a lépcsőházban beszól édesanyámnak, hogy miért nem hízlal fel, a csoporttársaim azzal csúfolnak, hogy úgy nézek ki, mint egy auschwitz-i menekült, az orvos meg mindig pszichológushoz akar küldeni, mert biztos anorexiás vagyok. Pedig annyit eszem, mint egy ló...

A megoldás: egyik füleden be, a másikon ki. Mindig azokat szólják meg, akik kisebbségben vannak, és mivel a magyar társadalom 60%-a elhízott, persze, hogy a soványakat gúnyolják. Esetleg alapíthatnánk egy Soványak Érdekeit Védő Szervezetet, a túlsúlyosak segítő csoportjai mintájára. ;)

2012. jan. 25. 20:43
 17/28 anonim ***** válasza:

Amúgy csak irigységből mondogatják ezeket, mert ha megnézitek mindenütt a vékony lányok mennek, még ha photoshoppal kell "legyártani" őket akkor is.

Szóval ne utáld magad, a fiúk is csak próbálnak piszkálni, .aztán a playboyban meg nézik a vékony csajokat.

Régen az volt a nézet, hogy a nőiesség egy volt a teltséggel, ezért akarnak mindenkit felhizlalni a szomszédnénik. Ma meg a vékonyság tévesen egybeolvadt az anorexiával, mert pár libának súlyos testképzavara van, emiatt minket "gyárilag" vékony csajokat mind kóros betegnek néznek.

2012. jan. 25. 21:01
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem vagy túl vékony én nem értem miért éled meg így. Én 170 cm és 50-52 kiló vagyok. Te ugyan vékonyabb, de nem vészesen. Ha meg a lábad vékony az kifejezetten szép. Valóban sportolással izmosodj egy kicsit, mert az szép formát és tartást ad, kilóra nem kell híznod, nem az a lényeg.
2012. jan. 25. 21:50
 19/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ne érdekljen mit mondanak ilyen vagy és kész ha magaddal elégedett vagy akkor jó,ha nem tetszik amit látsz akkor sportolj az jót tesz,de csak magad miatt.180cm vagyok és 58-60kg és nekem így jó.Egyébként sok ember azért bántja a másikat,hogy elterlje magáról a figyelmet. Ha máskor kapsz megjegyzést vágj vissza,vagy mondd azt hogy te köszönöd jól érzed magad így. A pasikkal meg ne foglalkozz, ha nem tetszik nekik hogy vékony modell alkatod van az legyen az ö bajuk.
2012. jan. 25. 23:00
 20/28 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon át tudom érezni, én ugyanolyan magas vagyok, mint te, csak két kilóval könnyebb :( A fiúk szerint nem nézek ki rosszul (2-szer volt csak, hogy beszólt egy ismeretlen az utcán, de mindkettő olyan ronda volt...) de a telt lányok nagyon durvák bírnak lenni. Őket is meg lehet érteni, mert a média nagyon nyomja, hogy csak a soványak a szépek, és ez rossz lehet nekik, de meg kéne érteniük, hogy erről a média tehet, nem a sovány lányok.
2012. jan. 26. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!