Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindkét szülő a mérgesnéni...

Ha mindkét szülő a mérgesnéni meg a mérgesbácsi miért kell folyamatosan megalázkodni előttük?

Figyelt kérdés

Ha veszek magamnak valamit azzal el kell számolni, szándékosan pénzelnek hogy a lekötelezettjük legyek, és ha nemet mondok valamire egyszerűen felhányják hogy ők mennyit segítettek mintha azt akarnák hogy örökre az adósuk maradjak. Ha meg problémájuk van például munkahely vagy a rossz anyagiak mindig végig kell hallgatni a panaszkodásukat és még csak ott sem hagyhatom őket mert ezt kötelező végighallgatnom amiért segítenek nekem meg felneveltek és iskoláztattak, holott ezeket nem kértem tőlük.

Miért pénzelnek még a rossz anyagi helyzetük ellenére is? Azért hogy a lekötelezettjük legyek? Ezzel engemet meg akarnak vásárolni? Kérdeztem már ezt tőlük de ezt tagadják én meg érzem hogy erre megy ki a játék. Miért kell a pesszimista szülőknek pitiznem még akkor is ha külön élek tőlük 140 km-re. Azzal zsarolnak hogy akkor leveszik rólam a kezüket és nem fognak segíteni ha nagy bajba kerülnék.

Meg még valami. Nem mondják el mi a bajuk elvárják hogy tudjam.

Volt hogy saját célomra használtam az autójukat pedig csak a vonatjegyemet mentem megvásárolni, abból egy napos cirkusz volt hogy már kellett volna az autó mert ők a tescoba akartak kimenni amit velem nem közöltek.

Miért csinálják velem mindezeket amit fent leírtam?

2012. okt. 21. 09:57
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Te meg mi a fenét írogatsz ide?
2012. okt. 21. 11:26
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem kell sajnálni engemet elég csak azt kívánni dögöljek meg!!!
2012. okt. 21. 11:29
 23/25 anonim ***** válasza:

Normális ember nem k..anyázik..

Nem kívánja a másiknak, hogy dögöljön meg..

Ember, akinek, szíve, esze van, ilyet nem tesz.

Mert nem emberhez méltó.

2012. okt. 21. 11:35
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem akarok köcsögnek tűnni, de aki meg akar halni, az nem ideírja, hanem elintézi...

De ha már idáig eljutottunk, pörögjünk kicsit vissza, mit is sikerült kihámozni a bajodból: van lakáshiteled, és a szüleidnek kell segíteniük, érzelmileg zsarolnak. Az autó miatt bántanak.

Megoldás: nem fogadod el a segítségüket semmilyen formában, megmondod, hogy nagyfiú vagy, meg tudod oldani. Ha nem tudod megoldani, eladod a lakásodat, és akkor legalább nullán leszel, az albérlet meg jelenleg olcsóbb, mint egy devizahitel törlesztője. Az autójukat meg nem kéred el, így ebből se lesz hiszti. Ha naponta hivogatnak, nem veszed fel a telefont, vagy ami még egyszerűbb, megmondod nekik, hogy erre a zsaroló, lekezelő stílusra nem vagy vevő.

És ennyi.

2012. okt. 21. 11:44
 25/25 anonim ***** válasza:

06 80 505 505

éjjel-nappal ingyen hívható vezetékes telefonról országszerte

kivéve az alábbi körzetekből:

32, 62, 63, 66, 68, 69, 72, 73, 83, 88, 89, 92, 93, 95

őket hivd fel, ne itt nyafogj, ez GYK nem lelkisegély szolgálat

2012. okt. 21. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!