Ha mindkét szülő a mérgesnéni meg a mérgesbácsi miért kell folyamatosan megalázkodni előttük?
Ha veszek magamnak valamit azzal el kell számolni, szándékosan pénzelnek hogy a lekötelezettjük legyek, és ha nemet mondok valamire egyszerűen felhányják hogy ők mennyit segítettek mintha azt akarnák hogy örökre az adósuk maradjak. Ha meg problémájuk van például munkahely vagy a rossz anyagiak mindig végig kell hallgatni a panaszkodásukat és még csak ott sem hagyhatom őket mert ezt kötelező végighallgatnom amiért segítenek nekem meg felneveltek és iskoláztattak, holott ezeket nem kértem tőlük.
Miért pénzelnek még a rossz anyagi helyzetük ellenére is? Azért hogy a lekötelezettjük legyek? Ezzel engemet meg akarnak vásárolni? Kérdeztem már ezt tőlük de ezt tagadják én meg érzem hogy erre megy ki a játék. Miért kell a pesszimista szülőknek pitiznem még akkor is ha külön élek tőlük 140 km-re. Azzal zsarolnak hogy akkor leveszik rólam a kezüket és nem fognak segíteni ha nagy bajba kerülnék.
Meg még valami. Nem mondják el mi a bajuk elvárják hogy tudjam.
Volt hogy saját célomra használtam az autójukat pedig csak a vonatjegyemet mentem megvásárolni, abból egy napos cirkusz volt hogy már kellett volna az autó mert ők a tescoba akartak kimenni amit velem nem közöltek.
Miért csinálják velem mindezeket amit fent leírtam?
Normális ember nem k..anyázik..
Nem kívánja a másiknak, hogy dögöljön meg..
Ember, akinek, szíve, esze van, ilyet nem tesz.
Mert nem emberhez méltó.
Nem akarok köcsögnek tűnni, de aki meg akar halni, az nem ideírja, hanem elintézi...
De ha már idáig eljutottunk, pörögjünk kicsit vissza, mit is sikerült kihámozni a bajodból: van lakáshiteled, és a szüleidnek kell segíteniük, érzelmileg zsarolnak. Az autó miatt bántanak.
Megoldás: nem fogadod el a segítségüket semmilyen formában, megmondod, hogy nagyfiú vagy, meg tudod oldani. Ha nem tudod megoldani, eladod a lakásodat, és akkor legalább nullán leszel, az albérlet meg jelenleg olcsóbb, mint egy devizahitel törlesztője. Az autójukat meg nem kéred el, így ebből se lesz hiszti. Ha naponta hivogatnak, nem veszed fel a telefont, vagy ami még egyszerűbb, megmondod nekik, hogy erre a zsaroló, lekezelő stílusra nem vagy vevő.
És ennyi.
06 80 505 505
éjjel-nappal ingyen hívható vezetékes telefonról országszerte
kivéve az alábbi körzetekből:
32, 62, 63, 66, 68, 69, 72, 73, 83, 88, 89, 92, 93, 95
őket hivd fel, ne itt nyafogj, ez GYK nem lelkisegély szolgálat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!