Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A volt férjem, folyamatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt férjem, folyamatosan vert (terhessen is), ezért nagy szökések árán sikerült hazajönnöm szülő városomba, hivatalosan elváltunk! Boldog voltam, de meddig?

Figyelt kérdés
Ameddig a biróság nem adott neki láthatási jogot, és arra forditja a kis lányommal töltött időt hogy ellenem forditsa, és félek évek múltján sikerülni is fog neki, hiába mentem a gyámhatósághoz semmit se ért! Mit tegyek? Örökké nem szökhetek!
2008. nov. 19. 20:41
 1/4 anonim válasza:
81%
Ez igazábol rajtad mulik,nem lehet egy gyereket a másik ellen nevelni,ő pontossan tuddni fogja ki az aki igazán szeretei,foglalkozik vele.Anyagi javakkal egy ideig lehet befolyásolni a gyermeket idővel ez is elmúlik.Nem tuddom,hogy mekkora a gyermeked,de ha már van akkora,hogy megért téged akkor nyugodtan meséld el neki mik történtek, milyen gondban vagy te, az apja miatt.Ráfog jönni ki az aki mindig ott lesz neki,ez idő,de légy kicsit megértö.Én ezt tettem, én is hasonló helyzetben voltam,már hosszú ideje nem jár az apjához sajátakarata szerint.Remélem egy kicsit segítettem sok erőt,kitartást,nyugalmat kívánok neked.
2008. nov. 20. 07:34
 2/4 yuda ***** válasza:
100%

szomorú história...tedd meg amit mond az előző hozzászóló-de bárcsak ilyen egyszerű lenne,de sajnos a gyerekek befolyásolhatóak-legalábbis egy ideig.

mindenesetre neked,nektek szurkolunk!

2008. nov. 20. 10:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértő szavakat,lányom még csak most 2oo9 áprilisába lesz 5 éves még nem étrene meg dolgokat de ha el jön az ideje tudni fogja az igazat!!
2008. nov. 21. 18:02
 4/4 anonim válasza:
sikerult megoldani a helyzetet? csak most olvastam a kerdest de en is egyutterzek veled, en is voltam hasonlo helyzetben..
2010. febr. 26. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!