Ha mindkét szülő a mérgesnéni meg a mérgesbácsi miért kell folyamatosan megalázkodni előttük?
Ha veszek magamnak valamit azzal el kell számolni, szándékosan pénzelnek hogy a lekötelezettjük legyek, és ha nemet mondok valamire egyszerűen felhányják hogy ők mennyit segítettek mintha azt akarnák hogy örökre az adósuk maradjak. Ha meg problémájuk van például munkahely vagy a rossz anyagiak mindig végig kell hallgatni a panaszkodásukat és még csak ott sem hagyhatom őket mert ezt kötelező végighallgatnom amiért segítenek nekem meg felneveltek és iskoláztattak, holott ezeket nem kértem tőlük.
Miért pénzelnek még a rossz anyagi helyzetük ellenére is? Azért hogy a lekötelezettjük legyek? Ezzel engemet meg akarnak vásárolni? Kérdeztem már ezt tőlük de ezt tagadják én meg érzem hogy erre megy ki a játék. Miért kell a pesszimista szülőknek pitiznem még akkor is ha külön élek tőlük 140 km-re. Azzal zsarolnak hogy akkor leveszik rólam a kezüket és nem fognak segíteni ha nagy bajba kerülnék.
Meg még valami. Nem mondják el mi a bajuk elvárják hogy tudjam.
Volt hogy saját célomra használtam az autójukat pedig csak a vonatjegyemet mentem megvásárolni, abból egy napos cirkusz volt hogy már kellett volna az autó mert ők a tescoba akartak kimenni amit velem nem közöltek.
Miért csinálják velem mindezeket amit fent leírtam?
igaza van az utolsónak, hiába avgy 30 éves, még mindig gyerek vagy és gyermekien ragaszkodsz a szüleidhez...
másrészt meg igencsak gyenge jellem vagy ha mindent rádbeszélnek még az olyat is amit te egyáltalán nem akarsz(pl a deviza hitel)
Mi a fenét hisztizel itt nekünk ??
Azt hited, sajnálni fogunk ??
Menj szakemberhez..
Nőjj fel, legalább a korodhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!