A minap néztem egy szülésről készült videót. Nem hinném, hogy egy gyereknek végig kéne néznie, ahogy anyuka megszül. Vagy?
Kérdező (#14), na ha a párom a közös gyerekünk megszületésére anyóst hívná be (akit egyébként kedvelek, félreértés ne essék), engem meg kiküldene, az az örihari esete lenne. Az másik eset persze, ha a nő párja nem akar bemenni...
A születés meg a halál egyébként az élet két természetes velejárója (a kezdet és a vég) és szerintem az nem jó, hogy ma ezeket mindenáron el akarjuk dugni, egyszerűen a mai kor embere képtelen természetes módon viszonyulni ehhez a két, a világon legtermészetesebb dologhoz.
Örülök neki, hogy anatómiailag nem látom a saját alvázamat. Én se bírnám végignézni.
Egyszer belefutottam egy ilyen videóba, hát majdnem átpártoltam az örökbefogadáshoz.
A véres-kitolós részt (alsó régió) szerintem elég, ha az egészségügyi személyzet látja. Ők megszokták, nem sokkolja őket.
A férjem eldöntheti majd, hogy bejön és szigorúan a fejemnél áll, vagy nem jön be.
Azt láthatja, hogy kínlódok. Volt már vesegörcsöm is, a földön fetrengve bőgtem - azt is látta már. A szülés se boríthat ki jobban.
De ha betennének egy tükröt, hogy én is lássam az alsó régiómat - tuti sokkot kapnék.
Én 2 éves koromig együtt fürödtem apukámmal és semmi probléma nincs velem, sem szexuális, sem egyéb pszichológiai téren.
Ma sem vagyunk szégyenlősek egymás előtt. És szerintem jobb is így, h egy gyerek így ismerkedik az emberi testtel, amikor még nincs szexuális töltete a dolognak.
A szülőszoba dolog meg egyén függő. Aki akar és a kismama is beengedi, az bemegy, aki nem akar az nem megy be. Ismerek olyat, akinek a férje helyett a 18 éves lánya volt bent a tesó születésekor. Meg olyat is akinél meg az anyós volt bennt az élettárs helyett.
Az én párom bent volt a szülésnél a volt feleségével. A nő még a dokot is lefo...ta, mégsem undorodott meg tőle mint nőtől. Sőt, még jobban tisztelte utána. Más okból kifolyólag mentek szét.
Nekem is azt mondta, ha eljön az idő, készüljek, mert nem fogom tudni kirugdosni a szülőszobából.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!