Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A minap néztem egy szülésről...

A minap néztem egy szülésről készült videót. Nem hinném, hogy egy gyereknek végig kéne néznie, ahogy anyuka megszül. Vagy?

Figyelt kérdés
Otthonszülés volt természetesen és a kisfiú aki olyan 4-5 max 6 éves lehetett,ott törölgette anyuka homlokát meg fogta a kezét,és mikor a baba kibújt azt meg premier plánban nézte végig a gyerek. Lehet én vagyok a maradi,de szerintem nagyon egészséges a gyerek személyiségfejlődésében már az sem,ha pl fiú gyerek anyukával fürdik,lány gyerek apukával...De hogy végignézi anyuka kínlódását meg a szülést.Hát ez nekem több volt mint morbid...
2012. okt. 19. 22:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%
Nem puffognék, ha nem lennél ilyen primitív. Az egész kérdés-feltevésednek az volt a lényege, hogy utána minden eltérő véleményre beszólogass? Mert azt teszed! Ezért kár volt...
2012. okt. 19. 22:52
 22/37 A kérdező kommentje:
De engem nem idegesítene édesanyám ezért ő lesz bent velem és nem a párom,mert nem akarom,hogy azt lássa hogy f.som össze magam kínomba és majd tönkremenjen a szexuális életünk.Anyám nő ő is végigcsinálta,és nekem ő lesz az igazi támasz és nem azért mert nem szeretem a párom,hanem mert a párom rosszul van egy vérvételtől is és mért kényszerítsem olyanra ami neki nem jó?
2012. okt. 19. 22:53
 23/37 A kérdező kommentje:
Ámen! :P
2012. okt. 19. 22:53
 24/37 anonim ***** válasza:
21%
Igazad van. Slussz-passz.
2012. okt. 19. 22:57
 25/37 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező (#14), na ha a párom a közös gyerekünk megszületésére anyóst hívná be (akit egyébként kedvelek, félreértés ne essék), engem meg kiküldene, az az örihari esete lenne. Az másik eset persze, ha a nő párja nem akar bemenni...

A születés meg a halál egyébként az élet két természetes velejárója (a kezdet és a vég) és szerintem az nem jó, hogy ma ezeket mindenáron el akarjuk dugni, egyszerűen a mai kor embere képtelen természetes módon viszonyulni ehhez a két, a világon legtermészetesebb dologhoz.

2012. okt. 19. 23:11
 26/37 anonim ***** válasza:
61%
Én mondjuk anyámat nem tudom elképzelni a szülőszobán magammal... valahogy nem illik a képbe. Utána már bátran, hiszen ő a nagymama, de a szülésnél a férjem volt velem, és azt mondta, legközelebb is végig fogja a kezem, mert jobban szeret azóta. Együtt nem fürdök a gyerekkel, de csak azért, mert mi csak zuhanyozunk.
2012. okt. 19. 23:32
 27/37 anonim ***** válasza:
60%

Örülök neki, hogy anatómiailag nem látom a saját alvázamat. Én se bírnám végignézni.

Egyszer belefutottam egy ilyen videóba, hát majdnem átpártoltam az örökbefogadáshoz.

A véres-kitolós részt (alsó régió) szerintem elég, ha az egészségügyi személyzet látja. Ők megszokták, nem sokkolja őket.

A férjem eldöntheti majd, hogy bejön és szigorúan a fejemnél áll, vagy nem jön be.

Azt láthatja, hogy kínlódok. Volt már vesegörcsöm is, a földön fetrengve bőgtem - azt is látta már. A szülés se boríthat ki jobban.

De ha betennének egy tükröt, hogy én is lássam az alsó régiómat - tuti sokkot kapnék.

2012. okt. 20. 06:18
 28/37 anonim ***** válasza:
69%

Én 2 éves koromig együtt fürödtem apukámmal és semmi probléma nincs velem, sem szexuális, sem egyéb pszichológiai téren.

Ma sem vagyunk szégyenlősek egymás előtt. És szerintem jobb is így, h egy gyerek így ismerkedik az emberi testtel, amikor még nincs szexuális töltete a dolognak.

A szülőszoba dolog meg egyén függő. Aki akar és a kismama is beengedi, az bemegy, aki nem akar az nem megy be. Ismerek olyat, akinek a férje helyett a 18 éves lánya volt bent a tesó születésekor. Meg olyat is akinél meg az anyós volt bennt az élettárs helyett.

Az én párom bent volt a szülésnél a volt feleségével. A nő még a dokot is lefo...ta, mégsem undorodott meg tőle mint nőtől. Sőt, még jobban tisztelte utána. Más okból kifolyólag mentek szét.

Nekem is azt mondta, ha eljön az idő, készüljek, mert nem fogom tudni kirugdosni a szülőszobából.

24L

2012. okt. 20. 08:32
 29/37 anonim ***** válasza:
38%
Nem kell végignéznie. Gyereknek aztán semmi keresnivalója a szülőszobában, régen sem volt, most sincs. Talán nem véletlen!
2012. okt. 20. 09:19
 30/37 anonim ***** válasza:
62%
A kerdezo egy maradi alszemermes no.A ferjed all hozzad a legkozelebb igy csak o lathatja ha szenvedsz a ti gyereketekkel o segit fogja fejed szules kozben ha hanysz es torolgeti a homlokod.Ne csodalkozunk azon ha elhidegulnek a ferfiak hiszen ilyen nok vannak.A gyerek benn lehet defel kell kesziteni hiszen ertenie kell mi tortenik.A szules halal termeszetes dolog semmi undorito nincs benne es semmi misztikus egy elettani folyamat.A gyereket nyilt oszinte alszemermek nelkul kell neveni pucerkodas csaladon belul normalis legyen hiszen a testunket nem kell eldugni.Az en szulesmnel mindket kamasz lanyom ott volt segitettek egesz vajudas alatt .beszeltunk rola felkeszultunk es nem bantak meg mert igy tudjak mi a szules es mindketto pozitivan csalodott mert nem volt sok ver kiabalas stressz stb eletuk egyik legszebb emleke mindketto sirt a meghatotsagtol A ferjem ott volt vegig minden gyereknel es imad semmi gondja a szexel sot szulesek utan gyorsan helyrejott a dologmindig pedig meg a gatsebemet is latta mikor varrtak.Oszinte alszemerem nelkuli emberek vagyunk es testunk egy test a hazassag szentsege alltal igy nincs mit szegyelnunk egymas elott.
2012. okt. 20. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!