Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ha a pasid az anyjával...

Zavarna ha a pasid az anyjával lakna?

Figyelt kérdés

megtehetné hogy külön megy, +35 éves, esze ágába sincs elmenni, az anyja még mindig a kicsi fiának tekinti őt (parancsolgat, kiosztja a feladatokat), így nincs intimitás, mindig kell az anyját kerülgetni.

Zavarna ez téged vagy kezdenél ilyen férfival?

2012. okt. 19. 12:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
29%
Szánalmas. Én 15 éves korom óta külön élek a szüleimtől, nem is túl jó a kapcsolatom velük, így duplán elítélem az ilyet.
2012. okt. 19. 13:17
 22/33 anonim ***** válasza:
92%

Nekem 6 éve volt egy olyan udvarlóm,aki az idős (hatvan valahány éves volt) anyukájával élt.A férfi akkor volt 32.

Normális,udvarias volt,így elfogadtam a közeledését.Aztán egyszer elhívott hozzájuk,ott is aludtam.A nénike elég normálisnak,kedvesnek tűnt.Beszélgettem vele.

Szóval eltelt az éjszaka,csak alvás volt,persze ez nem volt probléma.

Szóval...Reggel...

Mire mi felkeltünk a nénike már kész reggelivel várt minket.Ez furcsa volt,de jól esett.

Reggeliztünk.Egyszer csak megszólal a nénike:-Nyuszikám,nem kérsz még egy kis kakaót? Ezt a 32éves fiának mondta.

Nálam itt szakadt a cérna...

Rá egy hétre szakítottunk,mert nagyon anyuci kicsi fia volt.

Azóta eltelt 6 év,még mindig az anyukájával él.

2012. okt. 19. 13:25
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna. Volt egy pasim régebben 47 éves volt anyjával lakott és a komplett fizetését leadta az anyjának.az anyja meg arra adott neki amire akart.megszabta kivel talalkozhat ha nem ért haza munka után hivogatta hol van. Mikor anyuka előadta nekem hogy azrt félti a fiát mert a munkahelyén a kávéját megmérgezték így nem engedi neki hogy elfogadjon a kollégaitól enni innivalót rájöttem ezek nem normalisak. Pl. Olyan is volt néztunk neki ruhát és felhivta az anyját megveheti e..
2012. okt. 19. 13:34
 24/33 anonim ***** válasza:
Ha anyuci pici fia, akkor nagyon zavarna és nem kezdenék vele.
2012. okt. 19. 13:42
 25/33 anonim ***** válasza:
Zavarna. Nem, nem kezdenék. Volt ideje lekapcsolódni a ciciről, ez valahol mégis jó neki, azért van még otthon.
2012. okt. 19. 13:49
 26/33 anonim ***** válasza:

Volt ilyen pasim. 42 éves volt. Persze ő már a második válása után költözött haza, tehát nem anyuci mellett élte le az életét, így egy kicsit más...

Az édesanyja egy tünemény volt. Imádtam!

De aztán kiderült, hogy miért is hagyta el már két nő ezt a pasit...a szexuális abberráltságát az én gyomrom sem bírta...

2012. okt. 19. 14:22
 27/33 A kérdező kommentje:

ma 14:22

miért mi volt a baj?

2012. okt. 19. 14:33
 28/33 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy igazán kifejtsem a szex topicba kéne átrakni a kérdésedet... (burkolta annyit mondanék, hogy a kezdeti normális hozzáállásból előbb csak szerepjátékőrület jött elő (kuncsaft-ku.va), majd mindenféle tényleg nagyon durva (wc-ülőkébe való) dolgokra akart rábeszélni. Kiderült, hogy a feleségeit is ezekre akarta kényszeríteni. Volt amelyik ideig-óráig bele is ment...de természetesen később messzire menekült.
2012. okt. 19. 14:39
 29/33 anonim ***** válasza:
41%

nem tudom hogy ez miért baj? Ha nincs senkije akkor miért fizessen albérletet csak azért hogy külön éljen, emellett senkivel se tud beszélni meló után, egyedül az üres lakásban. ebben az esetben miért ne élhetne az anyjával??

ha meg együtt élnek akkor jó hogy besegít, mivel 35 éves pasinak minimum 5 éves az anyja, az meg már nem fiatalkor.

Amúgy azok a nők akik elvárják hogy legyen 35 éves pasi létére saját lakása, meg meg tudjon élni a saját lában, azok saját maguk is tudják ezt vállalni. Mármint nekik is van 35 éves létükre lakásuk meg meg tudnak állni a saját lábukon. Mert ha igen oké, de ha nem akkor nem értem a felháborodást.

Nem kell álszenteskedni!

Nem mindenkinek vannak gyökér szülei. Nekem pl ha a szerelmem és a szüleim között kellene változtatni akkor vagy költözöm olyan messzire hogy tényleg külön életet lehessen kezdeni, ez kb 250+ km mind a 2 fél szüleitől. Vagy az asszony repül, ha ő elvárja tőlem hogy én hagyjam el a szüleimet, de az ő szülei meg legyenek a szomszédban.

2012. okt. 19. 14:52
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem olvastam a válaszokat, gondolom a 3/4-e vita...maximum akkor kezdenék ilyen férfival ha az képes kiállni azokért a dolgokért amiket ő szeretne vagy csinál. A ilyen anyuci pici fiából lesznek azok a házasságok ahol az anyós pajti nem bírja a menyecskét a pasi meg őrlődik és mindkét féltől kapja a szépet, hogy cserben hagyja ezt is azt is. Vagy ha bírja akkor is balhé lesz mert anyuci mindent tudni akar majd és persze jobban is tudja a dolgokat...A anyjával lakik tehát ki van nyalva a valaga és ezen nem is akarna változtatni, hisz megtehetné, de nem teszi. Ha neki nem ciki hogy 35 év felett is kisgyerek akkor soha nem is lesz az így nem kezdenék vele.
2012. okt. 19. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!