Zavarna ha a pasid az anyjával lakna?
megtehetné hogy külön megy, +35 éves, esze ágába sincs elmenni, az anyja még mindig a kicsi fiának tekinti őt (parancsolgat, kiosztja a feladatokat), így nincs intimitás, mindig kell az anyját kerülgetni.
Zavarna ez téged vagy kezdenél ilyen férfival?
29: "nem tudom hogy ez miért baj? Ha nincs senkije akkor miért fizessen albérletet csak azért hogy külön éljen, emellett senkivel se tud beszélni meló után, egyedül az üres lakásban. ebben az esetben miért ne élhetne az anyjával?? "
Nem azzal van a baj, ha valaki együtt él a szüleivel, esetleg támogatja is őket, hanem az, ha felnőtt emberként anyuci pici fia marad, akinek a mama főzi a kakaóját. Nem vicc, én is randiztam ilyennel, illetve az volt az utolsó randink amikor elmondta, hogy az anyukája minden reggel elkészíti neki a reggelijét és a kakaóját.
Ha pedig párkapcsolata van, akkor szerintem az a természetes, ha a párjával él, a madarak is előbb utóbb kirepülnek a fészekből és saját fészket építenek...
Attól még lehet a szülőt támogatni, segíteni, de az nem normális, ha emiatt nem a saját életét éli a párjával vagy a gyerekükkel (olvasd el mit írt az előző).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!