A férfiakat sem zavarná, ha a feleségük vagy a barátnőjük chippendale show-ra vagy bárba elmenne a barátnőivel?
volt nem rég egy kérdés, csak a női oldalról.
mondjuk az is igaz,hogy sokkal nagyobb számban vannak a férfiak akiknek ilyesmire van igényük, a nők nem ennyire ösztönösek.
Az enyémet zavarná. Bár "elengedne" egy ilyen helyre, de egyértelműen zavarná.
Sztriptízbárban voltunk együtt, én jobban élveztem mint ő :-)
Istenem, mi van itt mostanában, vérfeministagyűlés? Máshol éljük már ki a csalódottságunkat...
Igenis van férfi, aki úgy gondolkozik, mint a 2-es, például én. Férfiként nem mennék se sztriptízbárba, se k.rvához. Attól, hogy te még csak hülyékkel találkoztál, nem minden férfi az.
Ezt majd megkérdezem, ha hazajön, eddig csak arról volt szó köztünk, hogy felőlem ő mehetne sztriptízbárba (az nem ugyanaz, mint a k.rva, mert ahhoz nem), de azt mondta, neki nem kell, hogy egy nő csak a pénzért riszálja magát előtte.
Nem tudom, elmennék-e chippendale showba, de ha igen, akkor se csinálnék semmi olyat, ami megcsalásnak számítana.
35/N
Nem a szó szerinti k.rvákra gondoltam, hanem azokra a huszonévesekre, akik képesek egy vodkáért sz_pni a bárokban.
És nézz már szét itt a kérdések között, hogy hány nő tesz fel olyan kérdést, hogy hiába mászik rá a férjére, az nem akar d_gni?
Szerinted a férfiak az állatokkal egyenlő szinten levő ösztönlények?
az enyémet zavarná, de nem tiltaná meg
de nem mennék csak időtöltésből - de ha pl. a barátnőm lánybúcsúja lenne, akkor nem húnynám be a szemem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!