Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondtam itthon szüleimnek,...

Elmondtam itthon szüleimnek, hogy nincs a pénztárcám, és én vagyok a debil, amiért nincs meg. Miért, mikor ilyen elfordul mással is?

Figyelt kérdés
Ha történik hasonló este, ahelyett, hogy segíteni próbálnának, még rá is tesznek egy lapáttal, mintha nem lennék így is elég ideges. Lehetséges, hogy munkán lopták el, tegnap késő délután:/. Nem tudok aludni sem :(
2012. okt. 16. 23:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem veszítettél el semmit, amit ne lehetne pótolni. Kezed lábad, mindened megvan. A többit elmondták előttem.

Most pedig menj szépen aludni!

2012. okt. 17. 01:43
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

Vannak időszakok az ember életében,amikor nem úgy sülnek el a dolgok ahogyan szeretnénk.Próbáld meg átélni úgy,hogy most ilyen szezonod van.Ha a családodban és neked sincs egészségügyi vagy súlyosabb probléma,akkor minden rendben van azzal,a többi pótólható.

Állítólag a 2012-es év nagy változásokat hoz:Mi már bekereteztük ezt az évet feketével. Előre megrendeltem 3 üveg pezsgőt az óév búcsúztatására! Egy pohárkával az egészségedre fogom kívánni és boldog álmokat neked! A pénz nem ér annyit,hogy ne tudj aludni miatta,de annyit sem,hogy barátot vagy családtagot veszíts el miatta!!!!

2012. okt. 17. 05:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly nyáron lopták el a tárcám, benne volt minden iratom:személyi,diák,jogsi,adókártya,lakcímkártya, jó pl bankkártya nem volt benne...Anyum jól ki volt akadva, azt gondolta én vagyok a trehány és elhagytam valahol. Aztán rájött, hogy tényleg ellopták mikor pár hete postán adta fel nekünk a Solti önkormányzat, hogy egy árokból halászták elő...
2012. okt. 17. 07:18
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem csak a szüleid. Az emberek jó részének ilyen az első reakciója. Ideges lesz és ontja elsőre a hülyeséget. Remélem, azért tanultál belőle. Azt viszem magammal, amire tényleg szükségem van. Amit magamnál tartok, nem egyhelyre zsúfolom. Egy zsebes, alkalmi tolvaj, nem fog megmotozni, van-é még valami nálam. Mert a papírok beszerzése macerás és hosszadalmas. Sok idő, meg azért pénz is.
2012. okt. 17. 07:55
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

Egyszer már nekem is ellopták a pénztárcám, de azt a telefonommal együtt nyúlták be...Rohadt ideges voltam,ugye még a bankkártyámat se tudtam hirtelen letiltani mert a telefonom is elvitte az a gyökér. Aztán két hét múlva előkerült a telefonom is meg a pénztárcám is. Egy néni hívta fel anyukámat, hogy nála vannak a cuccaim mert megtalálta a fiánál...Mondanom sem kell...

A híííízés az itt is megvan mindig. Nem értem, miért kell jobban kelteni a feszültséget amikor már alapból nagy.

2012. okt. 17. 08:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez van, ezért nem mondok már el soha semmit a szüleimnek, mert ahelyett hogy megpróbálnának segíteni én vagyok a debil meg a hülye,meg mindenre úgy reagálnak,mintha épp akkor törne ki a 3. világháború
2012. okt. 17. 10:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Nálam is hííííííztek,amikor ellopták a pénztárcám.Nekem ráadásul az egész fizetésem benne volt kp-ben,ráadásul úgy,hogy az volt az utolsó fizum,mert megszűnt a munkám.Én másnap azonnal letiltottam a bankkártyám,volt rajta még 1500 ft.
2012. okt. 17. 11:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt:Amikor ez történt,nálunk anyám és a nagymamám is sírtak.
2012. okt. 17. 11:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Iratok ellopását jelentsd be, hogy ne tudjanak visszaélni vele, bankkártyát a bankod telefonos ügyfélszolgáltán tiltsd le.

Tanulságok:

#1 Ne tartsd a pénzed és az irataidat egy helyen. Nekem külön tokban vannak az iratok, és van pénztárcám. Külön zsebekben tárolom őket.

#2 Minek volt nálad MINDEN iratod? Jogsi alkalmas személyazonosításra is, mellé már csak a lakcímkártya kell. Adókártyát, TAJ-kártyát is csak fénymásolatot tartok magamnál, így hirtelen tudom a számát, és a mentők sem hiszem, hogy azon fognak pörögni ha valami bajom van, hogy jaj ez fénymásolt, így nem látunk el. Ha konkrét vizsgálatra vagy ügyet intézni megyek, akkor meg elviszem az eredetit és kész, de nagyon ritkán van rá szükség. Mindennapokban tehát elég, ha 4 dolog van nálad: jogsi, lakcímkártya, bérletigazolvány és bérlet (ha tömegközlekedsz) nem is értem, ogy az útleveled pl minek volt ott.

2012. okt. 17. 12:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Off: mi az isten az a "hhííízés"?
2012. okt. 17. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!