Elmondtam itthon szüleimnek, hogy nincs a pénztárcám, és én vagyok a debil, amiért nincs meg. Miért, mikor ilyen elfordul mással is?
Nem veszítettél el semmit, amit ne lehetne pótolni. Kezed lábad, mindened megvan. A többit elmondták előttem.
Most pedig menj szépen aludni!
Vannak időszakok az ember életében,amikor nem úgy sülnek el a dolgok ahogyan szeretnénk.Próbáld meg átélni úgy,hogy most ilyen szezonod van.Ha a családodban és neked sincs egészségügyi vagy súlyosabb probléma,akkor minden rendben van azzal,a többi pótólható.
Állítólag a 2012-es év nagy változásokat hoz:Mi már bekereteztük ezt az évet feketével. Előre megrendeltem 3 üveg pezsgőt az óév búcsúztatására! Egy pohárkával az egészségedre fogom kívánni és boldog álmokat neked! A pénz nem ér annyit,hogy ne tudj aludni miatta,de annyit sem,hogy barátot vagy családtagot veszíts el miatta!!!!
Egyszer már nekem is ellopták a pénztárcám, de azt a telefonommal együtt nyúlták be...Rohadt ideges voltam,ugye még a bankkártyámat se tudtam hirtelen letiltani mert a telefonom is elvitte az a gyökér. Aztán két hét múlva előkerült a telefonom is meg a pénztárcám is. Egy néni hívta fel anyukámat, hogy nála vannak a cuccaim mert megtalálta a fiánál...Mondanom sem kell...
A híííízés az itt is megvan mindig. Nem értem, miért kell jobban kelteni a feszültséget amikor már alapból nagy.
Iratok ellopását jelentsd be, hogy ne tudjanak visszaélni vele, bankkártyát a bankod telefonos ügyfélszolgáltán tiltsd le.
Tanulságok:
#1 Ne tartsd a pénzed és az irataidat egy helyen. Nekem külön tokban vannak az iratok, és van pénztárcám. Külön zsebekben tárolom őket.
#2 Minek volt nálad MINDEN iratod? Jogsi alkalmas személyazonosításra is, mellé már csak a lakcímkártya kell. Adókártyát, TAJ-kártyát is csak fénymásolatot tartok magamnál, így hirtelen tudom a számát, és a mentők sem hiszem, hogy azon fognak pörögni ha valami bajom van, hogy jaj ez fénymásolt, így nem látunk el. Ha konkrét vizsgálatra vagy ügyet intézni megyek, akkor meg elviszem az eredetit és kész, de nagyon ritkán van rá szükség. Mindennapokban tehát elég, ha 4 dolog van nálad: jogsi, lakcímkártya, bérletigazolvány és bérlet (ha tömegközlekedsz) nem is értem, ogy az útleveled pl minek volt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!