Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondtam itthon szüleimnek,...

Elmondtam itthon szüleimnek, hogy nincs a pénztárcám, és én vagyok a debil, amiért nincs meg. Miért, mikor ilyen elfordul mással is?

Figyelt kérdés
Ha történik hasonló este, ahelyett, hogy segíteni próbálnának, még rá is tesznek egy lapáttal, mintha nem lennék így is elég ideges. Lehetséges, hogy munkán lopták el, tegnap késő délután:/. Nem tudok aludni sem :(
2012. okt. 16. 23:57
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Benne voltak a papírjaim, az igazolvány, bankkértyák, pénz viszont szinte semmi max egy pizzaszeletre.. :((
2012. okt. 16. 23:59
 2/21 anonim ***** válasza:
94%

bankkártyád tiltasd le. ha szerencséd van akkor visszajuttatják az irataid.

megesik az ilyen tényleg, mondd meg nekik h ahogy viselkednek, az nem vezet semmire.

te meg nyugodj meg, ezen változtatni már nem tudsz.

2012. okt. 17. 00:01
 3/21 A kérdező kommentje:
Egy hónapja a biciklimet lopták el.. :(. Előtte semmit sem loptak el még tőlem, és nagyon rossz érzés. Úgy látszik ez egy ilyen időszak, amikor megismerhetem az élet eme árnyoldalát is, és hogy megtanuljak óvatosabb lenni :(.
2012. okt. 17. 00:05
 4/21 A kérdező kommentje:
Kértem, hogy legalább a szörnyülködést hagyjuk, frászt kapok attól a hhhííí hangtól..
2012. okt. 17. 00:07
 5/21 anonim ***** válasza:
75%
Elküldeném már őket a francba, fogják fel, hogy a siránkozás nem segít, nem te tehetsz róla, hogy ilyen mocskok élnek a földön. Megeshet bárkivel. Én poénból az egyikük tárcáját lenyúlnám, aztán jól HÍÍÍÍÍÍÍÍ-znék a képébe, hogy na most ki a debil.
2012. okt. 17. 00:15
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Hat nekem mar loptak el penztarcamat. Tudom milyen szar erzes. 25 ezer forint volt benne. Az volt a hatalmas szerencsem, hogy a tolvaj a hazunk elott elszorta a jardan, bennehagyva az adataimat. Persze a penzt kivette. Meg ha azokat is buktam volna...A poen az az, hogy 5 ezer forintnal sosem szokott nalam tobb lenni, most csak azert, mert kellett a penz.
2012. okt. 17. 00:22
 7/21 A kérdező kommentje:
Jogsi, személyi, útlevél, bankkártyák..ez mind benne volt :((. Ezt mind újracsinálni. Franc.
2012. okt. 17. 00:28
 8/21 anonim ***** válasza:
24%
Hát én megértem őket, ez nem mindenkivel fordul elő. Az, ha kiszakítják a kezedből az utcán, az igen, de mikor valaki elhagyja a telefonját, vagy a pénztárcáját, mert BÉNA, az nem. Így jártál, felnőtt emberként jobban vigyázhatnál a cuccaidra.
2012. okt. 17. 00:47
 9/21 anonim ***** válasza:
92%

Ne tartsd ezeket egy helyen.

Pénztárcában a pénz, az iratok meg külön tokban. Útlevelet, ha nem vagy nemzetközi kém, felesleges magadnál tartani.

2012. okt. 17. 00:56
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
A hhhíííízés az nálam is vörös posztó, és nálam is csinálják az ősök, ha épp vmi nem úgy alakul, ami szerintük normális lenne. Na de most, mindenkivel előfordul, hogy elveszik vmije, ne mondja senki, hogy neki soha, mert ő aztán olyan király. Azt sem tudjuk, milyen körülmények között tűnt el, lehet, hogy csak a tolvaj volt nagyon szemfüles, nem a kérdező halál béna, hogy kirakta a pénztárcáját a fenébe, aztán huss... és a hhhhííízéstől meg a napi 60xi piszkálástól nem lesz jobb a helyzet. Ilyen esetben elég egy máskor jobban figyelj, aztán segíteni kell (főleg hogy a kérdezőnél ez volt az első eset a leírása alapján, hogy elhagyott vmi fontosat...)
2012. okt. 17. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!