Rendőrfeleségek, hogy élitek meg otthon az utóbbi idők stresszes légkörét?
Sziasztok!
Elsősorbana fővárosiakat kérdezném, hiszen mostanában minden hétre jut valami tüntetés, akció, megmozdulás...
Én borzasztóan féltem a férfjemet, és sajnos nálunk elég feszült is a légkör otthon. Én is érzékenyebb vagyok, mert a 6. hónapban vagyok a babánkkal, de már egyszerűen nem tudom, hogyon tudnám otthon oldani a légkört, mert a párom mindig feszült, ideges, és halálosan fáradt. Próbálok mindent megtenni, de félek hogy előbb-utóbb rámegy a kapcsoltanuk.
Ti hogy vagytok mostanában, illetve hogy oldjátok meg ezeket a probláémákat(márha vannak)?
Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
Valószinűleg csak én is kicsit nehezebben viselem mostanában a dolgokat (terhesség, sok meló na meg a hülye idő), meg talán érzékenyebb is vagyok.
Féltem persze a testi épségét is, (kétszer már megsérült szolgálat közben, bár sérülésekkel), de inkább miattunk aggódok, mert látom hogy fáradt, és feszült.
Persze nem rajtam vezeti le, de rossz őt ilyennek látni, amugyis aggódós tipus vagyok. :)
Köszi mégegyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!