Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendőrfeleségek, hogy élitek...

Rendőrfeleségek, hogy élitek meg otthon az utóbbi idők stresszes légkörét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorbana fővárosiakat kérdezném, hiszen mostanában minden hétre jut valami tüntetés, akció, megmozdulás...

Én borzasztóan féltem a férfjemet, és sajnos nálunk elég feszült is a légkör otthon. Én is érzékenyebb vagyok, mert a 6. hónapban vagyok a babánkkal, de már egyszerűen nem tudom, hogyon tudnám otthon oldani a légkört, mert a párom mindig feszült, ideges, és halálosan fáradt. Próbálok mindent megtenni, de félek hogy előbb-utóbb rámegy a kapcsoltanuk.

Ti hogy vagytok mostanában, illetve hogy oldjátok meg ezeket a probláémákat(márha vannak)?

2009. aug. 7. 13:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell őket félteni. Mondjuk nekem nem rendőr a párom, én elvből még csak nem is barátkoznék velük:S
2009. aug. 7. 15:29
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat! :)

Valószinűleg csak én is kicsit nehezebben viselem mostanában a dolgokat (terhesség, sok meló na meg a hülye idő), meg talán érzékenyebb is vagyok.

Féltem persze a testi épségét is, (kétszer már megsérült szolgálat közben, bár sérülésekkel), de inkább miattunk aggódok, mert látom hogy fáradt, és feszült.

Persze nem rajtam vezeti le, de rossz őt ilyennek látni, amugyis aggódós tipus vagyok. :)

Köszi mégegyszer mindenkinek!

2009. aug. 7. 15:38
 13/13 anonim válasza:
59%
Hosszú idő után holnap megy berendelésre, mert egy évet álományon kívül töltött.Nem akartam,hogy készenlétis legyen,de gondolom nem kell bemutatnom a rendőri fizetést éshát mivel mi is családalapítás előtt állunk,muszály egykis plusz LEGÁLISAN ez meg csak az így lehet.Párom ott volt többek közt a TVszékháznál.Engem azóta bosszant a dolog,mert mindenki ajnározta a tüntetőket és szídták a "brutális"rendőröket.Holott szerény véleményem szerint,aki nem tüntetett nem volt ott a tömegben!De senki sem látta egy kamera sem vette,hogy a fiúk milyen állapotban tértek vissza az örsre.Teljesen összetörve véraláfutásokkal sőtt benzinnel átivódott ruhákban és volt akinek a protektorra rá is olvadt a ruha,mert meggyujtották őket!Totál kivagyok a berendelésektől és nem tudom,te/ti hogy vagytok ezzel, de a hétköznapok is egyre nehezebbek.Egy egyszerű intézkedés miatt is állandóan bíróságra szaladgálni.Nincsenek megbecsülve és ez nagyon rossz mert rendőrnek lenni nem csupán munka, hanem hivatás.Átélem,amit érzel és osztozom aggodalmadban.Mi ilyenkor a rendőrasszonyságokkal összegyűlünk és forródrótban aggyuk egymásnak a legkissebb infókat is.Megoldás nincs!Sajnálom,hogy nem tudok valami ügyes kis megoldást!
2009. aug. 7. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!