Rendőrfeleségek, hogy élitek meg otthon az utóbbi idők stresszes légkörét?
Sziasztok!
Elsősorbana fővárosiakat kérdezném, hiszen mostanában minden hétre jut valami tüntetés, akció, megmozdulás...
Én borzasztóan féltem a férfjemet, és sajnos nálunk elég feszült is a légkör otthon. Én is érzékenyebb vagyok, mert a 6. hónapban vagyok a babánkkal, de már egyszerűen nem tudom, hogyon tudnám otthon oldani a légkört, mert a párom mindig feszült, ideges, és halálosan fáradt. Próbálok mindent megtenni, de félek hogy előbb-utóbb rámegy a kapcsoltanuk.
Ti hogy vagytok mostanában, illetve hogy oldjátok meg ezeket a probláémákat(márha vannak)?
Köszi a válaszokat.
Kedves utolsó, te sem teszel tanubizonyságot tul sok intelligenciáról, de inkább nem fejtem ki hogy mennyire is vagy sötét. :)
Ja értem, tehát akkor ha a tiéd hülye volt, mindegyik az. :D
Már ne is haragudj de ez elég korlátolt gondolkodásmód.
Ennyi erővel minden autószerelő barom, mert nekem meg anno volt egy olyan pasim?
Istenem, de nevetséges vagy. :D
Meg a zsidóvicceknek is meg a szőkenősvicceknek is. Persze. :)
Édes istenem, hülye emberek mindenhol vannak.
Mondhatni nem tul friss a kapcsolatom, 5 éve vagyok vele.
Felőlem nyugodtan irogathatsz lepontozni sem foglak, de azért még mindig várnék reakciót ami estelg a kérdésre irányul.
Köszönöm.
Anyám ilyen taplót... Na ezért tart ott a világ, ahol...
Segíteni nem tudok neked sajnos, de azért hajrá, muszáj vagy kibírni, mert gondolom szeret a párod rendőr lenni.
Apám BKV sofőr, én is féltem néha, mert annyi idióta van szabadlábon, hogy félek mikor verik meg őt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!