Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendőrfeleségek, hogy élitek...

Rendőrfeleségek, hogy élitek meg otthon az utóbbi idők stresszes légkörét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorbana fővárosiakat kérdezném, hiszen mostanában minden hétre jut valami tüntetés, akció, megmozdulás...

Én borzasztóan féltem a férfjemet, és sajnos nálunk elég feszült is a légkör otthon. Én is érzékenyebb vagyok, mert a 6. hónapban vagyok a babánkkal, de már egyszerűen nem tudom, hogyon tudnám otthon oldani a légkört, mert a párom mindig feszült, ideges, és halálosan fáradt. Próbálok mindent megtenni, de félek hogy előbb-utóbb rámegy a kapcsoltanuk.

Ti hogy vagytok mostanában, illetve hogy oldjátok meg ezeket a probláémákat(márha vannak)?

2009. aug. 7. 13:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Hál istennek az én párom már 1 éve leszerelt. Addig rágtam a fülét. Míg állományba volt és dolgozott rettegtem, h mikor jönnek hozzánk a rendőrök közölni a hírt! Kitartást kívánok neked!
2009. aug. 7. 13:56
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Csinálj egy olyan technikát, hogy amikor megy dolgozni, akkor vedd őt körül gondolatban egy védőburokkal. Sztem ez (is) segíthet.
2009. aug. 7. 14:00
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Nem kell félteni egyet sem.Elég tapló hozzá mind.
2009. aug. 7. 14:27
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Kedves utolsó, te sem teszel tanubizonyságot tul sok intelligenciáról, de inkább nem fejtem ki hogy mennyire is vagy sötét. :)

2009. aug. 7. 14:32
 5/13 anonim ***** válasza:
23%
Éltem rendőrrel 2 évig.Épp eléggé ismerem őket.Utolsó.
2009. aug. 7. 14:35
 6/13 A kérdező kommentje:

Ja értem, tehát akkor ha a tiéd hülye volt, mindegyik az. :D

Már ne is haragudj de ez elég korlátolt gondolkodásmód.

Ennyi erővel minden autószerelő barom, mert nekem meg anno volt egy olyan pasim?

Istenem, de nevetséges vagy. :D

2009. aug. 7. 14:37
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Hát van alapja a rendőrvicceknek,az biztos,de majd rájössz te is.
2009. aug. 7. 14:38
 8/13 A kérdező kommentje:

Meg a zsidóvicceknek is meg a szőkenősvicceknek is. Persze. :)

Édes istenem, hülye emberek mindenhol vannak.

Mondhatni nem tul friss a kapcsolatom, 5 éve vagyok vele.

Felőlem nyugodtan irogathatsz lepontozni sem foglak, de azért még mindig várnék reakciót ami estelg a kérdésre irányul.

Köszönöm.

2009. aug. 7. 14:42
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Anyám ilyen taplót... Na ezért tart ott a világ, ahol...

Segíteni nem tudok neked sajnos, de azért hajrá, muszáj vagy kibírni, mert gondolom szeret a párod rendőr lenni.

Apám BKV sofőr, én is féltem néha, mert annyi idióta van szabadlábon, hogy félek mikor verik meg őt is...

2009. aug. 7. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:
48%
Szia! Nekem nem rendőr a párom, úgyhogy nem tudom annyira átérezni, de szerintem ne félj :) Magyarországon nem túl gyakran halnak meg rendőrök bevetés közben... Sőt talán még nem is hallottam h meghalt volna járőr vagy készenléti rendőr munka közben. Én szoc.munkás vagyok hajléktalanszállón elég durva helyen, mindenki félt a környezetemben, hogy jajj megkéselnek, meg megerőszakolnak, de soha nem történik semmi baj, ezzel nem azt mondom, hogy veszélytelen amit csinál, de kicsit próbálj meg rugalmasabb lenni, és hát sokminden van ám amivel lehet oldani a feszültséget ;) sok sikert
2009. aug. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!