A kapcsolatok alapja a kompromisszumkészség. Ebben az esetben ezt hogy lehet megvalósítani?
Dolgozzon a nő vagy ne? Rengetek ilyen jellegű kérdést olvastam mostanában, és kétféle reakciót láttam férfiak részéről.
1. Ha dolgozik. Akkor azért nem kell nekik, mert karrierista P****.
2. Ha nem dolgozik. Akkor azért nem kell nekik, mert jaj, el akarja velük tartatni magát.
Mi lehet a kompromisszum a munka kérdésében? Mert olyan nincs, hogy egy kicsit dolgozik. Vagy dolgozik vagy nem. Más lehetőséget nem látok. Te hogy látod?
"Normális férfit kell találni."
Ez az egyik legnehezebb az életben. És a legtöbb időt felemésztő elfoglaltság.
10-nek.
Bocs, de nem igazán értem a kérdésedet, és azt sem, hogy miből jött ez a kérdés.
De válaszolhatok. Nálam egy és ugyanaz a munka, és a dolgozás. Aki dolgozik, az munkát végez. Legalábbis jó esetben nem csak ücsörög egész nap.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy rossz helyen és rossz időben tettem fel ezt a kérdést. Mert a kérdésre csak egy használható választ kaptam, nincs kompromisszum.
Nem arra voltam kíváncsi, hogy milyen a karrierista, és hogy van-e munka az országban vagy nincs.
Na mindegy, megpróbáltam.
Sziasztok!
"A karrierista attól az, hogy soha nem tudja maga mögött hagyni a munkát, otthon is azzal foglalkozik, amikor a családdal kellene."
Kivéve ha nincs családja, hogy a karrierével foglalkozhasson.
Szerintem egyébként egy tökéletes világban a férfi is csak részmunkaidőben dolgozna, hisz egy gyereknek nem csak az anyjára van szüksége.
Kérdező, erre nem lehet igen-nem választ adni. Van olyan férfi, aki olyan, mint amit leírtál, de van olyan, aki nem. Nem hiszem, hogy férfiak többsége egy 8 órás munkanapot ledolgozó nőt karrieristának hívna.
Az a férfi,akinek az a gondja, hogy a felesége "karrierista" akar lenni, vagy ha nem "dolgozik",akkor neki kell eltartania.
Az ilyen férfinak már nincs szüksége erre a nõre, csak keresi a kifogásokat.
Az ilyennek nem való pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!