Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rávenni a páromat...

Hogy tudnám rávenni a páromat arra, hogy külön lakásba költözzünk?

Figyelt kérdés
Már minden ötletből kifogytam.Párom csak náluk tudja elképzelni az összeköltözést,mármint a szüleivel.Nagy házuk van,csak betegessek a szülők.Nem szeretnék összeköltözni így.Mindenbe beleszólnak,mindent jobban tudnak mint mi.Ezt tudja a párom is,csak nem akarja faképnél hagyni a családját.Ti mit csinálnátok a helyembe?
2012. okt. 15. 08:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sehogy, hisz nem akarja. Rossz ezt mondani, de megszoksz, vagy megszöksz.
2012. okt. 15. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

Egy nagyon okos ember nekem egyszer azt mondta:

"Olyan messzire kell költözni a szülőktől, hogy papucsba ne tudjanak átszaladni..."

Ma már tudom, hogy mélységesen igaza volt. :)

2012. okt. 15. 11:31
 13/16 anonim ***** válasza:
hogy vedd rá? orális szexxel :)))
2012. okt. 15. 12:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Ezt a szólást én is halottam és tuti,hogy nagyon okos ember találta ki :D Annyi biztos hogy én nem költözök oda,így is kicsinálnak idegileg hétvégenként.De akkor tényleg nem lesz jövőnk,fogunk egymáshoz járni évekig.Vagy lehet,hogy belássa,hogy nem adom magam és beadja a derkát :D
2012. okt. 15. 12:25
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

Hát mivel más megoldást nem látok, én közölném vele, hogy te mindenben támogatod őt és a szüleit, minden megértesz és segítesz, de nem fogsz ebbe beleőrülni! Ha nem akar veled összeköltözni, úgy, hogy közben a családját támogatjátok, akkor valószínüleg nem egymáshoz valóak vagytok, mert szerinted ez nem egy érett emberhez való gondolkodás és úgy érzed cserben hagy téged!

Ha nem megy veled, elvárja, hogy kínlódj ott, mert ő neki van egy teoriája és fogni kell anyuci szoknyáját, akkor szerintem lépj túl és keress olyat, aki képes normális módon gondolkodni!

2012. okt. 15. 15:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudod rávenni, ha ő nem akarja. Márpedig nem akarja, hiszen írtad, hogy talál mindig kifogást. A kompromisszum az lenne, ha a közelbe költöznétek, de írtad már, hogy ennyire sem hajlandó, így szerintem nincs mit tenni. Talán ha az anyja, vagy az apja mondaná neki. Ővelük hogy állsz? Ők sem támogatják a különköltözést? Esetleg van testvére, aki beszélne a fejével? Gyanítom egyke.
2012. okt. 15. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!