Hogy tudnám rávenni a páromat arra, hogy külön lakásba költözzünk?
Ne hozzájuk költözzetek, de közel hozzájuk. Te sem hagynád ott a beteg szüleidet a saját boldogságodért...illetve vívódnál, hogy most mi a fenét csinálj. Abszolút igaz, hogy ne költözzetek össze. Meg is mutathatod a párodnak majd a hozzászólásokat, amiket ide kapsz. Én biztos vagyok benne, hogy senki nem fogja javasolni, hogy hozzájuk költözzetek.
Viszont az, hogy közel laktok, biztosítja hogy ketten élhessetek, mert ott bizony majd kiderül, hogy csak ketten hogy bírjátok együtt, főzés, mosogatás, takarítás, szétdobálja-e a zokniját, fogkrém, wc papír irány stb. :)
De a szülők is közel lennének, és ha baj van, csak telefonálnak. Ha dokihoz kell őket kísérni, akkor sem túl nagy kitérő. Ha vásárolni kell nekik stb., akkor is meg tudjátok oldani.
Én ugyanebbe a hibába estem bele.Szeretem a páromat,odaköltöztünk a szüleihez,jobban mondva odaépítkeztünk rájuk.Megkaptam minden rosszat,amit csak lehetett.Semmit nem csináltam jó soha, mindíg beleszóltak mindenbe, mindíg be kellett számolnom mindenről.Most ott tartunk, hogy kisgyerekkel albérletben élünk.Pénzünk a szüleinél,anyós a nyakunkon lóg,házasságunk romokban.
Ha az én példámból nem tanulsz,akkor így jársz majd te is.
Ha odaköltözöl,majd még roszabb lesz, és persze a párod sem fog kiállni melletted.Mert az ő anyja beteg!!!! Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!