Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire bírod kezelni az...

Mennyire bírod kezelni az emberi esendőséget? Nem jössz tőle zavarba?

Figyelt kérdés

nekem mindig összeszorul a szívem, ha megérzem vkin az esendőséget. H szegénynek milyen nehéz az élete, h milyen nehezére esik kifizetni a boltban a tejet és közben úgy tenni, mintha semmi se lenne, h mennyire tud fájni az embereknek a gorombaság stb.

Ami érdekes, most lesz a barátom szülinapja. Meghívtam vacsorára magamhoz. Nagyon örült és azt mondta őt még soha senki nem hívta meg a szülinapján. Hirtelen megint magába kerített ez az érzés, h elkezdtem őt esendőnek látni. Amikor eljön az a pillanat h hirtelen nagyon az embert látod a másikban, és ez nem jó érzés. El lehet ezt hessegetni? H ne ezt lássam benne, h szegény szerencsétlen ember, akit nem hívtak meg...tök hülyén érzem magam miatta....

2012. okt. 14. 22:52
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Én inkább szeretem, ha a páromban látom néha, hogy esendő, mert ez teszi az embereket emberivé. Zavarna, ha érzéketlen lenne, akit sose bánthatnak meg. És jó érezni, hogy szüksége van rám valamiben. Nem értem, téged miért zavar, hogy a barátod is ember, és nem a Terminátor.
2012. okt. 15. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!