Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire bírod kezelni az...

Mennyire bírod kezelni az emberi esendőséget? Nem jössz tőle zavarba?

Figyelt kérdés

nekem mindig összeszorul a szívem, ha megérzem vkin az esendőséget. H szegénynek milyen nehéz az élete, h milyen nehezére esik kifizetni a boltban a tejet és közben úgy tenni, mintha semmi se lenne, h mennyire tud fájni az embereknek a gorombaság stb.

Ami érdekes, most lesz a barátom szülinapja. Meghívtam vacsorára magamhoz. Nagyon örült és azt mondta őt még soha senki nem hívta meg a szülinapján. Hirtelen megint magába kerített ez az érzés, h elkezdtem őt esendőnek látni. Amikor eljön az a pillanat h hirtelen nagyon az embert látod a másikban, és ez nem jó érzés. El lehet ezt hessegetni? H ne ezt lássam benne, h szegény szerencsétlen ember, akit nem hívtak meg...tök hülyén érzem magam miatta....

2012. okt. 14. 22:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

# 7

Azért, mert neked mindig volt valaki, aki pénzelt vagy segített és nem sz@rból kellett várat építened, még vannak emberek, akiknek igenis nehéz és vannak nehéz időszakok!

Örülj neki, ha neked nincs, de a stílusod visszataszító és megvetendő!

2012. okt. 15. 00:28
 12/31 anonim ***** válasza:
28%

Amúgy nagy igazság van ebben, én is rosszul vagyok mikor megy a duma, h "jaj ebben az országban nem lehet megélni"

Közben meg alsóhangon elmegy havi 30 cigire.

Vagy mindkettő munkanélküli aztán mégis gyereket vállalnak.

De az "értelmiségi" diplomások se különbek, akik igazi büfészakot végeznek aztán meg komolyan elhiszik, h mindenki hibás csak ok nem....

Meg a nehéz gyerekkorom volt c. nóta, akik még 60 évesen is ezen fognak keseregni.

Meg sorolhatnám, de tény az is, h vannak akik önönhibájukon kívül.

2012. okt. 15. 00:31
 13/31 anonim ***** válasza:
93%
Na, én pl. inkább az ilyeneket sajnálom, mint #5 és #7.
2012. okt. 15. 00:42
 14/31 anonim ***** válasza:
Jó, hogy ilyen ember vagy, manapság sajnos egyre kevesebb az empatikus, érző ember és egyre több a taposni való bunkó,akit semmi sem hat meg, sőt, ha esendőnek lát valakit, csak még jobban belerúg.Legalább is, a munkahelyeken több ilyennel is találkoztam és gyomorforgatónak találom az ilyeneket.Szóval, maradj csak érző lény, nincs azzal semmi baj.Én is ilyen vagyok,nagyon együtt tudok érezni másokkal és nem esik nehezemre nekik valami vigasztalót mondani, segíteni ha tudok.
2012. okt. 15. 07:56
 15/31 anonim ***** válasza:

00:19

Jön még kutyára teherautó!

2012. okt. 15. 08:01
 16/31 anonim ***** válasza:
9%

Sajnálni azt kell aki beteg. a többinek meg legyen kisebb az igénye. úgyhogy én az előző két hasonló hozzászólóval értek egyet.

Amúgy kérdező, az régen rossz ha a pasidat sajnálod. az azt jelenti hogy nem vagytok egy súlycsoportban, és hosszú távon ebből problémák lehetnek. És ne ess abba a hibába, hogy majd te felkarolod, meg majd megadod neki azt amiből szegény kimaradt. Ez később szintén visszaüthet. Ha nem lehet igazán férfi melletted az a pasas mert te sajnálgatod. egy férfi a legkevésbé kér a sajnálatból, pláne nem a barátnője részéről.

34/N

2012. okt. 15. 08:33
 17/31 anonim ***** válasza:

Ez egyet jelent. Baromi magas az érzelmi intelligenciád és az empátiád (ezek összefüggésben vannak).

Én is ilyen vagyok és ezért nagyon szimpatikus vagy nekem!

2012. okt. 15. 09:54
 18/31 anonim ***** válasza:

8:33, igen, mondja ezt egy egyedülálló 34 éves szűz kislány. Nem hiába kerülnek téged a férfiak.

Én oylan nőt keresek, mint a kérdező. Csak sajnos akiket ismerek és iylenek, mind foglaltak, hosszú és boldog kapcsoaltban élnek. Ha véletlenül "felszabadul" is egy, sajnos sok udvarlóval kell megküzdenem.

2012. okt. 15. 10:03
 19/31 A kérdező kommentje:
nem sajnálgatom az ilyet. Egyszerűen magába kerít egy furcsa érzés. A hangos sajnálgatásnak nem sok értelme van. Legtöbbször ezek olyan helyzetek, h objektíve nem is tudok segíteni csak magamban fáj. Mikor nem szavakban nyilvánul meg az emberek fájdalma, de látod rajtuk. És nem is azokról beszélek akik hangosan jajjonganak mert de rossz nekik. Hanem akik csendben szenvednek. Minden emberben megérzek vmi hasonlót, nem csak a barátomnál. Viszont nem jó érzés feltétlen, ha vkire fel akarok nézni és esendőnek látom. De ez mivel tényleg minden emberrel így van, nem tudom miért várom el h a barátomnál más legyen!?
2012. okt. 15. 10:42
 20/31 anonim ***** válasza:
Ja, persze, örülnék neki, ha CSAK rajtam múlna, hogy jól éljek, de amíg nem tudok a tetves alkoholista apámtól menekülni és nem kapok SEHOL állást (nemhogy a szakmámban, de még Tescoban sem, Mekiben sem), addig esélyem nincs javítani az életemen! Köszi az ítélkezést, attól még mert neked csőlátásod van, vannak olyan emberek, akik nem képesek se jobbra se balra elindulni és nem saját maguk miatt!
2012. okt. 15. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!