Mennyire bírod kezelni az emberi esendőséget? Nem jössz tőle zavarba?
nekem mindig összeszorul a szívem, ha megérzem vkin az esendőséget. H szegénynek milyen nehéz az élete, h milyen nehezére esik kifizetni a boltban a tejet és közben úgy tenni, mintha semmi se lenne, h mennyire tud fájni az embereknek a gorombaság stb.
Ami érdekes, most lesz a barátom szülinapja. Meghívtam vacsorára magamhoz. Nagyon örült és azt mondta őt még soha senki nem hívta meg a szülinapján. Hirtelen megint magába kerített ez az érzés, h elkezdtem őt esendőnek látni. Amikor eljön az a pillanat h hirtelen nagyon az embert látod a másikban, és ez nem jó érzés. El lehet ezt hessegetni? H ne ezt lássam benne, h szegény szerencsétlen ember, akit nem hívtak meg...tök hülyén érzem magam miatta....
# 7
Azért, mert neked mindig volt valaki, aki pénzelt vagy segített és nem sz@rból kellett várat építened, még vannak emberek, akiknek igenis nehéz és vannak nehéz időszakok!
Örülj neki, ha neked nincs, de a stílusod visszataszító és megvetendő!
Amúgy nagy igazság van ebben, én is rosszul vagyok mikor megy a duma, h "jaj ebben az országban nem lehet megélni"
Közben meg alsóhangon elmegy havi 30 cigire.
Vagy mindkettő munkanélküli aztán mégis gyereket vállalnak.
De az "értelmiségi" diplomások se különbek, akik igazi büfészakot végeznek aztán meg komolyan elhiszik, h mindenki hibás csak ok nem....
Meg a nehéz gyerekkorom volt c. nóta, akik még 60 évesen is ezen fognak keseregni.
Meg sorolhatnám, de tény az is, h vannak akik önönhibájukon kívül.
00:19
Jön még kutyára teherautó!
Sajnálni azt kell aki beteg. a többinek meg legyen kisebb az igénye. úgyhogy én az előző két hasonló hozzászólóval értek egyet.
Amúgy kérdező, az régen rossz ha a pasidat sajnálod. az azt jelenti hogy nem vagytok egy súlycsoportban, és hosszú távon ebből problémák lehetnek. És ne ess abba a hibába, hogy majd te felkarolod, meg majd megadod neki azt amiből szegény kimaradt. Ez később szintén visszaüthet. Ha nem lehet igazán férfi melletted az a pasas mert te sajnálgatod. egy férfi a legkevésbé kér a sajnálatból, pláne nem a barátnője részéről.
34/N
Ez egyet jelent. Baromi magas az érzelmi intelligenciád és az empátiád (ezek összefüggésben vannak).
Én is ilyen vagyok és ezért nagyon szimpatikus vagy nekem!
8:33, igen, mondja ezt egy egyedülálló 34 éves szűz kislány. Nem hiába kerülnek téged a férfiak.
Én oylan nőt keresek, mint a kérdező. Csak sajnos akiket ismerek és iylenek, mind foglaltak, hosszú és boldog kapcsoaltban élnek. Ha véletlenül "felszabadul" is egy, sajnos sok udvarlóval kell megküzdenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!