Mit tegyek? A szüleim semmit sem engednek meg, pedig már 14 vagyok.
Tudom, hogy gáz ilyet mondani, de 14 évesen nincs semmi hobbim. Az osztályból nincs rajtam kívül olyan gyerek, aki ne járna sulin kívül valamilyen sportra vagy szakkörre.
Én jó ideje boxolni akarok, de apám nem engedi, mert szerinte az túl erőszakos egy lánynak.
Aztán mondtam neki, hogy zongorázni szeretnék, erre mondta, hogy járhatok, ha ingyen van. Csakhogy a közelben nincs egy darab zongoratanár se, aki ingyen csinálná...
Bármit akarok csinálni, mindenre van valami kifogásuk, legtöbbször az, hogy én mit járkálnék "este" egyedül a városban. Annyira gáz már, hogy minden osztálytársam csinál valami értelmes dolgot, nekem meg annyi egy napom, hogy felkelek, elmegyek az iskolába, hazajövök és tv-zek vagy gépezek egészen estig. És ez megy minden egyes nap.
Mit tegyek? Miért nem akarják, hogy én is elfoglaljam magam valamivel? Nincs semmi, ami érdekelne és itthon is tudom csinálni.
14l
Utolsó, ismerős :S
Sőt, volt olyan, hogy 5 óránk volt, ezért 12:45-kor csengettek ki az 5. óra végén, óra után el is indultam a buszmegállóba, jött a busz, majd 12:55-kor hívott apám, amikor még a buszon álltam, hogy hol vagyok már és hogy siessek haza?
Azt csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy 15-20 perc, mire busszal beérek a sulitól a buszmegállóig, onnan még vagy 10 perc séta hazáig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!