Miért nem engednek a szüleim sehova? 15/L
Ez nézőpont kérdése, hogy normális e az hogy nem engednek el sehova, mert a te nézőpontodból nem az a szüleid nézőpontjából az, és még van 1-2 ember ami ugy találja hogy az a normális hogy sehova se mehetsz.
Kétoldalu a dolog ismerek egy "csajt" 29 éves ugy viselkedik mint egy 17 éves pont az miatt hogy nem engedték a szülei fiatalon sehova.
Na de viszont feéltenek is a szülők jobban mint kellene sokszor. 15 évesen elég fiatal vagy én 17 éves vagyok, engem engedtek mindenhova 14-15 évesen is, de később rájöttem hogy ez is egy részből jó, és hogy 15 évesen az ember csak nagynak hiszi magát, de igazán kicsi.
Egyetlen járható út van, észérvekkel változtatni a gondolkodásmódjukon...Ami a leírtak után esélyes hogy nem fog menni.
Következő lehetőség a középsuli utáni továbbtanulás...
Bár valamivel csak engedékenyebbek lesznek az évek folyamán hogy legalább barátaidhoz elmehess...bár nővéred helyzetét látva kitudja, ez azért már elég abnormális:/
Ha nem történik érdemi változás akkor viszont kitartást a középsuli végéig:/
Nekem is dettó ugyanilyenek a szüleim.
Ők ezt azért csinálják, mert hogy "annyira szeretnek".
És én budapesti vagyok. és 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!