Mit csináljak ha a szüleim nem engednek semmit?
A szüleid csak óvni akarnak.
Nem hiszem,hogy azért csinálják,hogy neked rossz kedved legyen.
Elolvassa anyukád az MSN., és az SMS leveleket?? A gyakori kérdésekre írt kérdéseidet válaszaidat nem olvassa??
Hiszen ha annyira rafinált anyud,hogy rögtön kiszúrja hogy sms-t írtál akkor a gyakorit már rég fel kellett fedeznie.
Szóval nem is értem,hogy megy ez nálatok..
Az odáig rendben van hogy a szüleid védeni akarnak, de sajnos ezt nagyon túlzásba viszik. Persze elég sokszor lehet hallani a hírekben hogy fiatalokat így meg úgy erőszakolnak, bántalmaznak, stb... és a szüleid ezt szeretnék elkerülni. De az a baj hogy túl reagálják a dolgot. Sajnos ez ellen még nem tudsz mit tenni. A titokban való ellógásokkal szerintem ne játszadozz mert ha lebuksz akkor még rosszabb lehet a helyzet. Perszer ezt a fesztiválokra meg ilyenekre gondoltam. De ha pl.: ki engednek a barátnőiddel akkor nyugodtan találgozgathatsz fiúkkal is merthát azt csak nem tudják meg. Én mondjuk a bulizást titokban még hanyagolnám egyenlőre mert akkor lehet hogy sokáig leszel majd szobafogságban ami komoly gondokkal járhat. Hidd el idővel már meglágyulnak és többször elfognak engedni téged erre-arra.
A másik hogy bizonyíts nekik, gondolod itt arra hogy végezd el a házimunkát, tanulj jól a képességeidnek megfelelően ahogyan azt elvárják. Ez hatni fog. Egyébként ezekkel a dolgokkal még nem vagy elkésve 18-20 évesen is lehet bulizni de még milyet. Én akkor kezdtem el élni igazán az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!