Szeretnék menni az Újhold premierre, de a szüleim nem engednek, mit csináljak? SOS
Én is elmennék szívesen!:))Mármint a premierre.:)))
Csak az a gondjuk,h későn kezdődik,és nagyon későn érnél haza?Meg lenne oldva a hazajutásod?Nem lehet,h ezért nem akarnak elengedni?
(Az én gyerekeim még kicsik,de belegondoltam,és bár tuti,h egyéb helyre nem engedném el a 16 éves gyerekem,de moziba,főleg ilyen különleges alkalommal igen,HA biztonságos az oda- és hazajutása,tehát esetleg ismerős szülő viszi őket.)
Szerintem keress egy kísérőt magadnak, akiben megbíznak a szüleid. Én párommal megyek mindenhova már 16 éves korom óta, azelőtt sosem engedtek el, párommal meg bárhová bármeddig elengednek. Szerintem ez a titok nyitja, a szülők félnek, hogy útközben valami baj történik, de ha egy idősebb vagy megbízható emberrel mész, akkor el kell, hogy engedjenek. Főleg, ha mostanában jól tanulsz és utána ki is tudod magad aludni.
Amúgy én megyek az éjféli vetítésre, gyere velünk! Najó, vicc volt :)
Remélem elengednek a szüleid, mondd nekik, hogy ez egy különleges alkalom, nem lesz belőle rendszer :) Én úgy megyek, h pénteken meg utána 7:45-től suli :P
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!