Szeretnék menni az Újhold premierre, de a szüleim nem engednek, mit csináljak? SOS
Én sem engedném a lányomnak főleg disznóvágás előtt. Viszont mivel tudom milyen jó film, én is mennék inkább velük és nem mennénk a disznóvágásra:)) 38/L.
Próbáld befűzni szüleidet, hogy menjenek veled ők is, páromnak is tetszett az Alkony, pedig ő is 47 éves!
Jó éjjeli családi buli lenne.
köszi mindenkinek a válaszokat, mindenkit pozitívan értékeltem. Disznóvágás az igen kicsit gáz, de ez van.. A mamámék vidékiek..
Másik válaszolónak: Másnap nem lenne suli, mert disznóvágás lenne, és el vagyok kérve..
Amúgy nincs semmi fejlemény, anyámmal még jobban összevesztem, azt állítja miattam szed nyugtatót. Semmi se tetszik neki, lassan már levegőt se vehetek,mert az se tetszik.. Sztem ha elütne a busz,és meghalnék,akkor se lenne szomorú.. Sajnos ilyen az anyám, de mind1..
Amúgy igen igazatok van, hogy meg tudom nézni utána is, csak msot olyan jó lett volna, így h én fizetem, jól tanulok, stb.. De azért köszi még egyszer a válaszokat!!
Szerintem ezen ne szomorkodj, és anyukáddal ne vessz össze mégjobban, nem ér annyit ez az egész. Írtam már, hogy én is meg akarom nézni, de én se mennék premierre mert szerintem fölösleges. Ugyan azt a filmet látod akkor is, ha nem az első napon nézed. Csak hát a premiereket mindig úgy beharangozzák, hogy az ember azt hiszi, akkor többet, jobbat kap, pedig ez nem így van. Ha valami véletlen folytán pécsi vagy, még el is megyek veled komolyan mondom :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!