18 éves lány vagyok. A szüleim túl rövid pórázon tartanak, alig engednek el valahova, pedig én okot nem adtam erre a viselkedésükre. Mit csináljak a szüleimmel?
Egyet értek az előttem szólóval, s mivel te is írtad, hogy meg tudod, javaslom beszéld meg velük.
Egyébként valószínű, hogy ezek az okok, féltenek, és a jövőd miatt aggódnak.
Egy dolgot azonban meg kell velük értetned, persze csak ha úgy érzed, hogy igaz, felneveltek téged, és okos lánnyá váltál, vagyis tudsz vigyázni magadra. Lehet, hogy ennek hiányától félnek?
A másik gond pedig, hogy ha most nem éled ki magad, akkor később, hiányozni fog, és talán emiatt válik az életed kevésbé olyanná, mint szeretnéd.
Fontos a megbeszélés, szóval hajrá.
Még egy valami. Jut is eszembe, kérdezd őket fiatal korukról, lehet, hogy a történelem ismétlődésétől félnek.
haaaaat gyere fogjunk kezet:P hasonlo helyzet nalam is...nemtudom...suliidoben 9 kor hazajovok, vakacioban 10 kor...(a 12 evesek akkor indulnak el)...
Baratom van aki ezt nem dijazza (mitagadas igaza van)
en megszoktam mondani h elegem van mar...nem 3 eves vagyok. legutobb pedig kimentem, pedig anyukam nem akarta...mit tud tenni? megkotni nem tud. cirkuszoljon...majd rajon h igazam van nekem is
bocsi h ilyen stilusban, de epp haborgok rajta...:P
Udv:) remelem nem lesz gond
Azért ez a helyzet nem ugyanaz, mint ami régebben volt. Ma már van AIDS, a gumik pedig túl vékonyak a védelemhez, meg biológusok fel is fedeztek a világban nagydarab, emberkinézetű kártevőket is...
Ettől függetlenül nem élhetünk burokban, tehát a kettő között kell megtalálnod a középutat, és 18 évesen ez már valóban a Te felelősséged és csak Rád tartozik. Szorítok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!