Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lettem egy lányba,...

Szerelmes lettem egy lányba, hogy mondjam el itthon, hogy valójában leszbikus vagyok és hogy kis korom óta tudom? 20l

Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 17:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Ha 100%-ig biztos vagy benne és te így érzed helyesnek akkor mond el. Ez sok embernek nagyon kényes téma, nem tudom, hogy milyenek a szüleid de ha igazán szeretnek akkor úgy fogadnak el amilyen vagy. Kár csúfondároskodni, mert mind emberek vagyunk és egyszer ha igaz mindenkinek lesz gyermeke és ti csúfondárosok, ha a gyermeketek ilyennel áll majd elétek akkor főbelővítek vagy mi. Először rágja meg mindenki amit mondani akar és utána beszéljen és ítélkezzen, mert az Isten nem ver bottal.
2012. okt. 10. 19:51
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Már miért is lenne természet ellenes? A természet alkotta őket, nem mesterségesen állították elő laborokban a homoszexualitást...
2012. okt. 10. 21:37
 13/17 A kérdező kommentje:
kösz az eddigiválaszokat még vérom őket! Valaki kérdezte h hány pőasivalvoltam együtt. talán eggyel sem?!!! miért??? mer t alányoakt szeretem...
2012. okt. 10. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

Az lvasottság hiánya látszik sok emberen. 1, A leszbikusok száma 1% alatt van, a férfi homokosoké 1-3%.

2, Biszexualitás azt jelenti, hogy életszakaszban melyik nemhez vonzódik. Sokszor úgy áll össze, hogy élete 10-20-30 évében az ellenkező nembe, majd a saját nemébe szerelmes. Lásd Elton Johnt.

3, Aki mindkét nemmel szexel, az nem biszex, hanem perverz. Ennyit erről.

Az emberek egészes kiskoruktól, 6-7-8 évesen már tudják, hogy melyik nemhez vonzódnak. Lehet hogy nem tudják mit jelent a hetero- vagy a homoszexuális kifejezés, de tudják hogy az ellenkező vagy a saját nemükhöz vonzódnak. Nincs kivétel!!

2012. okt. 11. 09:45
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

Ja és még valamit. A természet nagyon érzékeny. Szokták mondani, hogy Afrikában a lepke szárnya által vetett légmozgás Európában szélvihart generál.

Szóval ez a 2-4% homoszexualitás a természet védelme a túlszaporulat ellen, amely az állatoknál is megfigyelhető.

2012. okt. 11. 09:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolso a valaszodat!:))))
2012. okt. 11. 19:02
 17/17 figureout válasza:
89%

Szerbusz!

Talán valamennyiben tudok neked segíteni. Én azt javaslom, hogy akkor mondd el nekik, ha kifejezetten késztetést érzel erre. Ha azt érzed eljött az ideje, szeretnéd ha tudnák. De ha amúgy ez nem ilyen égető dolog számodra, mármint ettől még nem szorongsz hogy nem tudják, vagy hogy mondjam nem oly nagy mértékben akadály ez számodra, akkor én várnék vele a helyedben. Nincs ugyan erre egy jó időpont. Nem is lehet erre mit mondani, hogy hogyan hozakodj elő vele, nincs erre egy előzetes terv érted. Csak hagyd, hogy az érzéseid vezessenek és úgyis érezni fogod mikor válik aktuálissá az, hogy elmondd.

2012. okt. 18. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!