Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Biztos vagy az érzéseidben...

Biztos vagy az érzéseidben amit a párod iránt érzel?

Figyelt kérdés
Írd meg hogy hány évesek vagyok,és mióta vagytok eggyütt!
2009. aug. 5. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Igen.

Én 34 vagyok, a férjem 39, 15 éve vagyunk együtt, 14 éve házasodtunk, van 4 gyerekünk.

Most már annyira összenőttünk, hogy szinte nem érzem, hogy ő egy másik személy.Magától értetődők vagyunk egymásnak, evidens hogy mindig is együtt maradunk, mi így is házasodtunk össze.

Nekünk most jön az a korszak, amikor a másik már nem az az izgató, felfedeznivaló másik, hanem szinte én magam, és ezért tudatosan kell változatosságot vinni az életünkbe.

De ez semmi szín alatt nem lehet egy harmadik, azt el se tudjuk képzelni egyikünk sem.

2009. aug. 5. 23:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi 16 éve vagyunk együtt, ebből 10 év házasság.2 éve a férjem meginogott, ami csupán egy románc volt nem megcsalás, mégis engem nagyon elbizonytalanított, pedig addig nagyon biztos voltam az érzéseimben, azóta nem.
2009. aug. 6. 08:03
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
24L, 25F. Biztos vagyok az érzéseimben 100%-ik. 8 és fél éve vagyunk együtt, fél éve házasok. Első babánkat várjuk januárra.
2009. aug. 6. 10:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
1 éve vagyok eggyütt a barátommal ő 25 én 19 és ő rendőr is. mindenben számíthatunk egymásban szeretjük egymást és komoly terveink vannak.nincs olyan amit meg ne beszélhetnénk.
2009. aug. 6. 14:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen biztos vagyok a szerelmünkben. 7 éve vagyunk együtt, 2 lányunk van.

23/L, 27/F

2009. aug. 6. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:

En 32/L a parom 30/F

Igen, biztos vagyok az erzeseimben! 4 eve vagyunk egyutt, de nap, nap utan jobban szeretjuk egymast! :)

2009. aug. 7. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!