Biztos vagy az érzéseidben amit a párod iránt érzel?
A lehető legmaximálisabb mértékig biztos vagyok a szerelmemben!
Én 23,Ő 36;2 éve és 2 hónapja vagyunk együtt,első babánkat várjuk
En 19 leszek osszel, 2 eve vagyok a parommal es kb egy eve biztos vagyok benne es meg is ogertem neki, hogy ha hozza nem mashoz biztosan nem megyek felesegul:) :D alig varom, hogy megkerje a kezem:D es azt az idot is varom, ogy vegre egyutt elhessunk, mert O a mindenem, de sajnos az egyetem miatt ez meg varat magara:(
Amugy neha van, hogy cseppet elbizonytalanodom, amiatt, hogy vajon egesz eletunkre megelegszunk-e egymassal, mivel eleg fiatalon jottunk ossze, es fiatalok vagyunk :)
Én 25 vagyok a párom 27/F.3 és fél éve vagyunk együtt.
Nekem Ő egy nagy szerelem után jött közvetlenül, leírni sem tudnám mennyi mindent megtett, hogy vele legyek.
Kb egy éve vagyok biztos az érzéseimben iránta.
Most 7 hónapos várandós vagyok. El is kezdte a párom biztonságba érezni magát és kezd elkényelmesedni is.
Azért ez nem kicsit rosszul esik.
Én 22/L a párom 24/F éves.éve hogy eggyütt vagyunk.Ő az első kapcsolatom,és én is alső komolyabb vagyok neki(én vagyok az első lány akit elöször vitt haza,voltak barátnői őket nem vitte haza bemutatni a szüleinek)Néha én is elbizonytalanodom magamban,szerintem én is azért mert fiatlon jöttünk össze,és ő az első.Amúgy nagyon szeretem.
Elsőnek gratulálok a babához!Én is szeretnék,csak még a párom nem.
IGEN!!!
Én 26, férjem 31. 10 éve vagyunk együtt, 5 éve együttélünk, 3 éve volt az esküvő. Érzelmeink csak mélyülnek az idő múlásával... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!